Nalatok milyen tunetei voltak/vannak az inzulinrezisztencianak?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 15:35
1/11 anonim válasza:
Éhesen agresszív voltam, plusz nagyon nehezen viseltem az éhséget, görcsölt a gyomrom.
2/11 anonim válasza:
Cisztas petefeszek, kimaradt menstruacio
3/11 anonim válasza:
Elso, ez ram is igaz, de en nem tudok IR-rol. Most kezdek felni.
4/11 anonim válasza:
Elso vagyok. Kedves utolso, voltal mar terheleses cukor+inzulin vizsgalaton?
5/11 anonim válasza:
Nem, sosem merult fel. Cukromat szoktak merni de mindig normalis volt eddig. De tudom, hogy az IR mas.
6/11 anonim válasza:
Én ha édességet ettem furán éreztem magam. De ez csak utólag esett le, az ir akkor derült ki mikor kiderült a PCO
Utána mentem el terheleses cukor+inzulinra
Egyébként azóta rendbe lettek rakva az értékeim és babát várok :)
7/11 anonim válasza:
Barnás elszíneződés a nyakam körül, hónalj alatt pl.
8/11 anonim válasza:
Feleségemnek az van. Nála az elhízás, fáradékonyság, bőrszárazság a tünet. Ha napi 2 joghurtot eszik, akkor is hízik. Szemét, alattomos betegség. Van rá gyógyszer, de baromi erős, rosszullétet, szédülést okoz és nem gyógyítja meg csak segít a fogyásban. De a feleségem ennek a hatóanyagára meg allergiás, így patthelyzetben van.
9/11 anonim válasza:
Kedves utolsó.
A gyógyszer mellékes. A fő tennivalók ennél a betegségnél a szigorú diéta (nem is diéta, inkább egy életen át tartó életmód váltás!) ez rendszeres mozgás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!