Clostilbegyttel valakinek volt olyan tapasztalata hogy egyszer használt egyszer nem? Bővebben lent.
Az első clostilbegytes hónapomban nem történt semmi. A másodikban terhes lettem rögtön de sajnos 6. Héten elvetéltem, a mostani hónapban megint nem történt semmi
28 napos ciklus, 5 napig closty (2x1) a 13. Napomon még nem volt domináns tüsző. Még megyek a 17. És a 20. Napon uh-ra de ha nem lát semmit az orvos akkor nem tudom hogyan tovább. Tapasztalat valakinek?
Szia. Első clostilbegyt hónapomban semmi. Utána második siker de 5 héten elveteltem szintén
Utána most azt mondta h 1 ho clostilbegyt mentes mert nem szabad stimulálni..
Úgyhogy én most a mentes hónapban vagyok.. Ha megjon újra clostilbegyt
Nekem nem volt olyan hogy semmi sem történt, viszont az első hónapban 1*1-et szedtem 5napig és 4 tüszőm lett (hogy pontosan mennyi repedt meg azt nem tudom) és sikertelen hónap volt.
A második Clostis hónapban egyetlen egy tüsző lett pedig növeltük az adagot 2*1-re. Furcsa is volt nagyon igy nagyobb dózis es kevesebb tüsző... De Ez a hónap sikeres volt, jelenleg 6 hetes vagyok
Köszönöm a válaszokat!
Gratulálok a babához! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!