Kétoldali petevezeték elzáródás, mégis létrejött
spontán terhesség?
Nekem is elvileg elzárt petevezetékek mellett sikerült teherbe esni. Sajnos nekem más eü gondjaim is voltak mégis sikerült. Többször is volt átjárhatósági vizsgálatom (UH-s) abban a reményben hátha megnyílik, de mindig zárva volt mindkettő. Már ezt is én is erőltettem, mert az orvosom azt tanácsolta inkább induljunk mihamarabb lombikra mert az hosszú folyamat. Pár nap sírás/kiborulás után megbeszéltük hogy majd elkezdjük, de most pihenünk kicsit és leállunk a "gyerek témáról" stb. Valahogy mintha éreztem volna belül hogy nem a lombik lesz az én utam, lehet a vizsgalatokat is azért erőltettem mert nem akartam elhinni hogy 1-2 eredmény miatt nem fogok spontán teherbe esni.
A lényeg hogy pár hónappal a vizsgálatok utan, amelyek bizonyították a meddőségemet, produkáltam 1 pozitív tesztet :) az orvosom is alig akarta elhinni :D nyár végére várom a csodababát :)
Biztos ritka az ilyen akikkel ez történik, de esély az van rá. Sok sikerlt kívánok nektek!!
2019. ápr. 29. 00:12
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, én ugyanígy érzem most magam mint te anno. Egyszerűen nem tudom elhinni hogy csak a lombik maradt.Én is gondolkodom egy újabb átjárhatóságon, hátha megnyílik. Közben az arcén tornát is megpróbálom. Sajnos engem szorít az idő, idén a 39 -et töltöm. Ja, és szívből gratulálok neked!
13/17 A kérdező kommentje:
Elírta a telóm...aviva torna🙂
Első voltam. Túl vagyok a vizsgálaton,az első 10 perc volt borzalmas,amíg felrakta a doki a ballonteg beinjekciózta a méhszájat körbe,a röntgen alatt a kontrasztanyag egyáltalán nem fájt,jó lett az eredmény is,az egyik teljes mértékben átjárható,nagy eséllyel a másik is,csak ott kevésbbé ment át a kontrasztanyag,az kicsit szűkebb. Utána kb. 1 órát eléggé fájt,utána szépen lassan csökkent .Másnap már semmit nem éreztem,mintha nem is lettem volna sehol ☺ az a pár rossz perc megéri,hogy össszeszorítsuk a fogunkat,ha ez a baba ára,százszorosan is megéri ❤
2019. máj. 1. 17:47
3-as vagyok! En is csinalom az avivat, mas okbol, ez az elso honapom. Remelem jossz majd a jo hirrel hamarosan! Sok sikert!!!!
2019. máj. 1. 20:07
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkokat, már konzultációra megyek 5 nap múlva a Dévaiba, de persze párhuzamosan próbálom az avivát is. Én is remélem hogy sikerül. Köszönöm és minden jót kívánok nektek!🙂
17/17 Dibabila válasza:
Sziasztok, nekem is volt hsg vizsgálatom, el is vagyok záródva, meg kell ismételni, de én a beavatkozás után sem véreztem és azóta most kéne menstrualnom, ami 3 napja késik, járt már így valaki?
2019. jún. 12. 18:43
Kapcsolódó kérdések: