Nem tudok teherbe esni, meforalt szedek, október óta nem sikerül mit tegyek? Többi lent
Kb 1éve szedem a Meforal tablettát a cukromra mert az átlag értéknél magasabb volt. A PCO-s gyanúja is fenn áll nálam, túlsúlyos is vagyok. Október óta nem sikerül a teherbeesés, a kérdésem az lenne hogy ti mit javasoltok mit tegyek? Jövőhétrn megyek orvoshoz mivel 2hónapja nem jött meg de a teszt negatív, természetesen megyek kivizsgálásokra csak szeretném tudni hogy egyáltalán hol kezdjem el mit mondotok ti akik esetleg jártak már ebben a cipőben. Milyen vizsgálatra menjek vagy esetleg valami praktikát tudtok-e..elvagyok keseredve nagyon.. Előre is köszönöm mindenkinek.
25/N
Igen, tudom hogy nem minden ir és pcos beteg túlsúlyos, de a kérdező írta hogy ő az. Azért írtam, hogy fogyni kell.
Mit kell ezen ennyit lovagolni?
Ugye nem zavar,hogy bocsánatot kértem.
Amit írtam általánosságban írtam.
Most tök mindegy,hogy fogynia kellene.
Ha nem kapja meg a megfelelő kezelést.
Amúgy meg egyáltalán nem sértésnek írtam ami írtam.
Mind a két oldal nehéz.
Van ir csoport ott sok hasznos dolgot megtud ,megtanulhat pl a diétáról.
"menthetetlen eset vagy, nem fogsz tudni lefogyni "
Ez baromság, idióta az orvos. Hormonjaid, pajzmirigyed rendben vannak? Ha "csak" cukorbeteg vagy, le tudsz fogyni. Nyilván kell a szakember segítsége, de nem vagy menthetetlen.
Hány kalóriát eszel egy nap és hány edzésed van egy héten? Amíg a válaszod 1. nem tudom/3000 körül, 2. 0-1, addig ne csodálkozz, ha nem fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!