3mm-es méhnyálkahártya?
Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos, hogy vagy közelgő menzesz vagy közelgő terhesség. Viszont mindenhol azt olvasom, hogy legalább 7-8 mm kell a megtapasáshoz. Akkor most hogy is van ez?2019. ápr. 12. 20:44
11/20 anonim válasza:
Nekem ciszta okozza a rendszertelen menstruációt, ill. pajzsmirigy alulműködésem is van. Már volt egyszer ilyen gyógyszeres terápiám, a vérzést ugyan meghozta, de a ciszta nem múlik. Pontosabban a jobb oldaliból távozott, most a bal oldaliban van. Fogamzasgátlón gondolkodom, mi egyelőre nem tervezünk babát, kettő gyermekem van, a kicsit 10 hónapja szültem.
#1 #3 válaszoló
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szuperek vagytok. :) :)
2019. ápr. 13. 13:18
13/20 A kérdező kommentje:
3mm ide vagy oda.. ma délután halvány pozitív tesztem lett. Meglátjuk mi lesz belőle..
2019. ápr. 17. 22:46
14/20 anonim válasza:
#7es vagyok!
Azta gratulálok!! Remélem veletek marad a kis csoda:)
Képzeld tegnap én is pozitívat teszteltem több mint 1.5 ev várakozás után 😍
Ha minden jól alakul karácsonyi baba lesz 😅
15/20 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy minden rendben lesz. :)
Gratulálok!!! Akkor ti biztosan a legszebb karácsonyi ajándékot fogjatok kapni. :)
2019. ápr. 18. 07:56
16/20 anonim válasza:
De azt tudod hogy ha halvány a teszted neked is karácsony környékén fog születni 😅🤗😊😉
17/20 A kérdező kommentje:
Nem mertem még ezen gondolkodni, kicsit tartok tőle mi lehet még ebből. :)
2019. ápr. 18. 22:46
18/20 anonim válasza:
Ha neked 4milivel pozitív a teszt akkor én 10 milivel nem is reménykedem. :(
19/20 anonim válasza:
Utolsó: beágyazódáshoz 8mm az ideális. A kérdező a szerencsések közé tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!