A barna folyás jelenthet babát?
Most 4.-én volt peteérésem, szúrkált a hasam is. Együtt voltam aznap a férjemmel.
Tegnap (10.-én) pedig barna folyásom lett. A bugyin vettem észre, kikor a wc-n voltam. Mikor megtöröltem magam, akkor meg folyt a wc papírra is. Azt hittem vér, na de barna volt a szine. Ma is volt, de ma csak inkább pecsételő.
Nem szoktam így járni. Utalhat babára, vagy ilyenkor még nem jelezhet így?
A beágyazódáshoz ettől több idő kell, kétlem hogy emiatt lenne.
Drukkolok azért hogy összejöjjön! ☺️
33 hkm
A spermiumok miután bejutottak a nő szervezetébe várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Előfordulhat, hogy ez akár 2-3 napig is eltart. Amikor összetalálkoznak, akkor megtörténik a fogantatás. Ezután 7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, és a fogantatástól számított 7-9 nap múlva megkezdődik a beágyazódás, vagyis amikor a megtermékenyített petesejt megtapad a méh falán. Innentől kezdve már lehet HCG hormon a vérben. A beágyazódás 5 napig tart, tehát nagyjából a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG hormon mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is, a terhességi teszt által.
A beágyazódás jele lehet a pecsételő vérzés. Általában a következő menstruáció előtt egy héttel jelentkezik. Ez néhány csepp vért jelent, rózsaszínű vagy barnás és semmiképpen sem valódi vérzést.
A beágyazódás tünetei közé sorolhatjuk még a szokatlan alhasi görcsöt, szurkáló érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!