Hibás teszt? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Mitől lehet egy teszt időn túl pozitív? Ugyanaz a fajta teszt egy nappal később hómező. Tudom, hogy értékelhetetlen mert időn túli. Csak azt nem értem ha az egyik az lesz, akkor a másik miért nem? 😊 Amúgy 10-es One step teszt.
2019. márc. 29. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert éppen aznap ettél valami olyasmit ami kijött a vizelettel, és a reagenssel egy nagyon lassú folyamatban reagál és elszínezi. Másnap meg nem ettél és nem színezi el. Azért van megadva az időhatár, mert vannak olyan anyagok a vizeletben, amik szépen lassan megszínesítik a reagenst, de semmi közük a terhességhez. Csak a Hcg az, ami azonnal és egyértelműen bereagál, ezért kell időn belül értékelni.
2019. márc. 29. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tudom, hogy nem reális az eredmény olyankor, csak felmerült bennem a kérdés, hogy vajon mi okozza ezt a jelenséget! Ma is tanultam valamit! 😊
2019. márc. 29. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!