Egy hét múlva lesz laparoszkópiás műtétem. Kicsit félek tőle. Akinek volt, le írná milyen?
Semennyire nem volt megterhelő, fájdalmas sem igazán. Az első 2-3 napban volt kellemetlen érzés az alhasamban, meg a vállamnál feszített a gáz, de ennyi. Simán sétálgattam műtét után már 1 órával a kórház udvarán. Akkor nekem nem tudták megnyitni a petevezetékeimet, így csak diagnosztikus beavatkozás volt.
1 hónap múlva lesz nekem is újra lapar.-om, de az már operatív lesz, de egyáltalán nem félek tőle, mert pozitív csalódás volt az első ahhoz képest, amire számítottam - ellenben a császárral, ami a kettő között volt...
Januárban műtöttek. Átjárható voltam, de endometriumot találtak.
Az első 4 nap rettentően fájt sajnos meg az első kb 24 óra míg ki nemvették a csövet. Ugy sétáltam mint egy 100éves és nem tudtam kiegyenesedni. Alvás 1 hétig szigorúan háton mert nem tudsz oldalra fordulni. Ez nekem szörnyű volt....🙄
A hegek szépen gyógyultak de látszanak még eléggé, viszont ez nem zavar. Büszke vagyok rájuk 🙂
Vissza tekintve megérte mert így rudom hogy az egész kismedencémet átnézték és átjárható vagyook.
Kitartás! És írd meg mi lett az eredmény:)
Köszönöm szépen.8-án műtenek.
Meg írom mi volt. 😊
Tegnap műtötek.
Reggel 7 re kelet bejöni. Kaptam infúziót. Délben vitek a műtöbe, előtte kaptam nyugtató injekciót.
2 óra után hoztak vissza.
Altatás kőzbe katétert is kaptam.
Nekem fájt de kaptam fájdalom csilapitot.
Este mozogni kellet, az rossz volt. Szédültem.
Ma reggel vették ki a katétert. Elvileg ma mehetek haza.
Kicsit fezit, rossz mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!