Pcos vagyok. Mit csináljak, hogy legyen peteérérem?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 13:46
2/6 anonim válasza:
Életmódváltás (táplálkozás, mozgás), gyógyszer (ha szükséges), vitaminok és nyomelemek szedése, esetleg stimuláció (ha a doki úgy gondolja).
3/6 anonim válasza:
Először is fordulj orvoshoz.
A pcos-t általában hármas kezeléssel kell kezelni. Gyógyszer+mozgás+diéta. Már ez önmagában helyreállíthatja a szervezeted, lehet peteérésed. Ha mégsem, akkor adhatnak stimulációs gyógyszert, például Clostylbegyt-et.
4/6 anonim válasza:
hormontorna (aviva torna) + feher cukor, feher liszt, adalekanyagos etelek teljes kiiktatasa az etrendbol
5/6 anonim válasza:
D-vitamin, inofolic és q-10 szintén sokat segíthet a fent említett hármas kezelés mellett.
6/6 anonim válasza:
Egy endokrinológushoz menjél el ;) Nekem eddig nem volt peteérésem. Szeptember óta foglalkozunk a pajzsmirigyemmel és tegnap sok-sok idő óta először látták uh-on, hogy volt peteérésem. Elképesztően boldog voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!