Wisről rendelt tesztel járt már így valaki?
Nekem volt hasonló tesztem én vaterarol vettem de lehet az is külföldről jött. Azt is mindenki agyon dicsérte itt is hogy jó az ha valóban van terhesség, az is kimutatja. Nagyon az elején még ( a nem várt előtt két nappal) csinálta ezt nekem is hogy megjelent majd eltűnt.
A nem várt napján vettem egy medilabot a patikaban, szépen látszott rajta már és nem tűnt el.
Miert kell mindenkinek belepofaznia, honnan rendeli?
En ebayrol szoktam (gyakorlatilag =vateras, fastestes, es a wishessel) nekem is mindketto terhessegemet mutatta kb mensi elott 4nappal.
Utana ha mar hasonlo vagy erosebb volt mint amiket feltettel, elmentem a patikába, vettem egy clearbluet es ha az is + lett folytattam a progeszteronom. (ezzel meg is valaszoltam a sok kotekedonek minek koran tesztelni)
Sajnos olyan is volt, hogy elazott teszt viselkedett igy (de az en benazasom nem a teszt)
Csinalj egy masikat reggel. Ezert jo a wishes teszt, kb 60ft. Nem sajnalja az ember naponta csinalni.
5os, 8as vagyok, biztos engem is majd jol kiosztanak mindjart. Itt mindig ez van...
Kerdes: -ki mit foz ma ebedre?
Valasz : -igen nalunk is esik.
Olvasni sem tudnak. Osanyak nem tusjak kielni magukat nevvel fbon, idejonnek arctalanul kiosztani akit ernek. Mennenek inkabb a bodos pi...a fozni az ebedet legalabbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!