Jókor leszünk együtt 24 órával később?
Sajnos tegnap este 9-kor lett pozittív az ovu teszt és görcsöltem is kicsit. A folyásom már délelött jelentkezett.
Viszont csak ma este (24 órával később) tudunk együtt lenni :(.
Van esély arra, hogy így is sikerülhet? :(
Ja és ami fontos a párom munkája miatt 5 napja voltunk együtt utoljára, szóval tényleg a ma esti lesz a meghatározó...
Van más is aki 1000%-ra tudta, hogy mikor volt és így tudtak együtt lenni és sikerült a baba?
Köszi a választ! :)
Nagyon bízom benne, hogy még időben lesz.
Igaz nálunk 2 éve semmit sem jelent ha ovukor, előtt és után együtt vagyunk, mert azóta nem sikerül sajnos. Csak ez a ciklus ilyen “necces” most.
Nem biztos, hogy pozi teszt után 1 nappal van az ovu.Én a saját bőrömön tapasztaltam, mert volt hónap hogy kétszer is pozitívat teszteltem és csak másodszorra repedt meg a tüsző(látszott a hőmön).A kettő között meg jó egy hét eltelt szóval a teszt csak egy támpontot ad.Az sem biztos, hogy megreped a tüsző, endokrinológus mondja, hogy ezek a tesztek is olyanok, hogy van fals pozitív eredmény.
Ha két éve próbálkoztok voltatok már orvosnál?
Csak azért bízom a tesztben mert aznap vagy előtte nap tojásfehérje jellegű a folyásom ég szúrkál ilyenkor a petefészkemnél.
Minden kivizsgáláson túl vagyunk és mind a kettőnknél minden rendben. Most kezdek majd closi kúrát de uh követésen mindig szép nagyok középidőben a tüszők és a nyálkahártya vasgaság is jó szokott lenni, így nem tudom.... nem tudom mi lesz ha mind a 3 closti ciklus sikertelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!