Egyre kezdek remenyveszettebb lenni, valaki volt ilyen helyzetben? 23N
Ugyanazt akartam kérdezni, mint az első: diétát betartod?
Ismerősi körben az egyik legfontosabb dolog volt a szigorú diéta hasonló problémával küszködőknél.
Diata, sport és a gyógyszerek!
Tavaly márciusban megjott, utána fél évig semmi! Elmentem orvoshoz kiderült a Pco +IR + pajzsmirigyre is szedek gyógyszert (nincs alulműködés de babához magasabb volt) elkezdtem a gyógyszereket, diétát így jelenleg 10.5 kg fogyasnal tartok
Akkor norcoluttal hozták meg, majd 3 vagy 4 hónapig minden ciklusban szednem kellett hogy megjöjjön. Januárban en is elmentem egy neves endokrinologushoz, aki azt mondta úgy látja szépen javulnak az eredmények, ebben a ciklusban ne szedjem a norcolutot mert magától is megjönne, ha mégsem jön, a 45.nap kezdjem szedni a norcolutot 5 napig hogy megjöjjön
Abban a hónapban LH teszteltem is, és végre végre végre sikerült egy brutál pozitívat tesztelnem, előtte soha! Sajnos nem sikerült de rá 15 napra megjött magától, amitől úgy örültem (nyilván jobb lett volna ha összejön a baba) hogy elmondani nem tudom!
Ebben a ciklusban pedig clostilbegyt-es kúran vagyok! Hétfőn megyek Uh-ra megnézik hogy alakulnak a peték
Hozzá kell tennem hogy már van egy 2.5 éves kisfiam, aki spontán minden gyógyszeres kezelés nélkül fogant kb fél év próbálkozás után.
Jelenleg 1.5 éve próbálkozunk
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!