Normálisnak számit ez a méret 5 hetesen?
Sziasztok.
Mára hivott be az orvosom vizsgálatra. 5hetes vagyok 8mm petezsákkal benne szabályos szikhólyaggal. 2hét múlva kell vissza mennem.
Szeeintetek ez jo? A 8mm 5 hetesen?
Igyekszem nem túl aggodni magam, de nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül az elmúlt 15hónapban miota babát szeretnénk!
Jesszus, dehogy árt a vizsgálat a babának... már miért ártana? Ha az orvos nem egy vadállat, nem piszkálja a méhszájat, és normálisan ultrahangoz, semmit nem árt.
Kérdező, teljesen jó ez 5 hetesen, ne aggódj :)
Köszönöm kedves utolsó válaszolo.
Amugy nekem is mondtak mindenfelet. De ha rendesen zart a méhszáj akkor nincs probléma a hüvelyi UH-val!
Ha teljesen zárt a méhszáj-ezt előre honnan lehet tudni? Mindegy nekem ezt mondta orvos akkor kell menni mikor hüvelyi vizsgálatra nincs szükség, mert hüvelyi vizsgálat növeli a vetélés kockázatát. Gondolod kértem tőle statisztikát vagy eszembe jutott hogy kockáztassam a babám eletét két hét miatt? De nyilvan kérdező esete más, mi feltételeztük az egészséges fejlődést. Az ő esetében nyilván a statisztikai kockázatelemzés azt mondja inkább végezzünk hüvelyi vizsgalatot.
Sok sikert kívanok neked, remélem minden rendben lesz.
Nehogymar 10 hetesen menjen!
Hany kismama van akinek nem fejlődik rendesen a terhesség, megáll a szivhang vagy nem is indul be, azok várakozzanak 10 hétig?? 😮 Ezt nem gondolhatja komolyan.
Pláne ha mondjuk méhen kívüli, az még életveszélyes is lehet ha várakozik.
Ha baj van, jobb hamarabb tulesni a műtéten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!