AMH vizsgálatot, hogy kell értelmezni?
Figyelt kérdés
A 0,79ng/ml nagyon rossz eredménynek számít? Ezzel lehetséges baba fogantatásra?2019. febr. 6. 09:47
1/11 anonim válasza:
a dokim azt mondta, 0,3-3 között örülünk bérmilyen eredménynek. Szóval ez alapján jó a tied.
Nekem 6,38 lett, ő nem örült, én pedig nem mentem vissza többet hozzá, mert ezen felül, hogy "ez nem jó", nem csinált semmit.
2/11 anonim válasza:
1 alatt alacsonynak számít, de még van esély. Hány éves vagy?
3/11 A kérdező kommentje:
36 éves vagyok
2019. febr. 6. 10:33
4/11 anonim válasza:
Hát akkor annyira nem vészes mivel nem vagy fiazal. Én épp ma reggel voltam vérvételen, kiváncsiságból AMHt is kértem, én is 36 vagyok. Kiváncsi vagyok mennyi ledz.
5/11 A kérdező kommentje:
De ez utal arra, hogy a fogantatás is sokkal nehezebb? Vagy ez csak egy érték?
2019. febr. 6. 13:23
6/11 anonim válasza:
#1-es válaszoló vagyok, és nekem 35 évesen lett az az eredmény. Mondjuk kiválóan mutatja a pcos-t :/
7/11 anonim válasza:
1-es, bocs, lehet, hogy tudod, de ha tul magas, az altalaban pcos-re utal.
8/11 anonim válasza:
#7!
nézd csak előtted a választ ;)
9/11 anonim válasza:
Petefészek kimerülésre utal. Nehezebben vagy stimulálható. Többi értéked milyen ?
10/11 northplace válasza:
Ez az eredmény egy picivel átlag alatti, a korod tekintetében, de semmi baj vele. Több nőgyógyásszal beszéltem ezzel kapcsolatban, és a 0,1 feletti eredmény stimulálásra teljesen alkalmas. Szóval ne aggódj, ezzel spontán is terhes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!