Mi okozhat hirtelen spermakep romlast?
Figyelt kérdés
Tavaly nyaron kezdtuk a babaprojektet, elso lepeskent csinaltattam egy spermiogrammot. Minden rendben volt, oktoberben ossze is jott a baba. Nagyon orultunk, de sajnos korai volt az orom, elvesztettuk 8 hetesen.
Nagyon megzuhantunk, de most ujra akarjuk kezdeni, megcsinaltattam megint a vizsgalatot, es egy katasztrofa. Spermaszam 5 mio alatt, progressziv motilitas 5% alatt. Mi a fene tortenhetett 3 honap alatt?
2019. jan. 30. 22:01
1/9 anonim válasza:
Szerintem valami történt a mintával a vizsgálat előtt.
De ha könnyen összejött múltkor is, akkor minek a vizsgálat? Szexeljetek, mint tavaly ősszel, aztán kész.
2/9 anonim válasza:
Nem fürödtél túl meleg vízben mostanában?
3/9 A kérdező kommentje:
Hat mielott elkezdtuk a babaprojektet csinaltam egy ilyen egeszsegkurat. Semmi alkohol, koffein, plusz maca, vitaminok stb stb, most ez egyelore hianyzik, kivancsi voltam lesz-e kulonbseg. Nyilvan ez magyarazna is valamekkora elterest, na de nem ekkorat.
2019. jan. 30. 22:37
4/9 A kérdező kommentje:
Hat szeretek meleg vizben furdeni, meg januar elejen voltam is wellnesselni egyet, na de nehogy mar ez ennyi spermiumot kinyirjon...
2019. jan. 30. 22:38
5/9 anonim válasza:
Nálunk a szauna volt a bűnös. Se előtte, se utána nem volt olyan rossz a spermaképe a férjemnek.
6/9 A kérdező kommentje:
Hat lehet, hogy megiscsak a szauna meg a melegviz lesz a ludas... varok ket honapot, aztan megcsinaltatom a vizsgalatot megint, meglatjuk.
2019. jan. 30. 22:48
7/9 anonim válasza:
Gyulladás és fertőzés is okozhat ilyet. Tenyésztést csináltak?
8/9 A kérdező kommentje:
A tenyésztés folyamatban van.
2019. jan. 31. 09:25
9/9 anonim válasza:
Piros pont az ilyen ferfinak! Vizsgaltatja magat, es okot keres, hogy javitani tudja!
Sok sikert nektek! Remelem mihamarabb sikerul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!