Lombikosok, mitől függ, hogy az embiriók eljutnak-e 5-6 napos korig? Mi befolyásolja? Mekkora az esély rá?
Figyelt kérdés
Beültetés az 5-6.napon lenne, de kicsit féltem őket, hogy kibírják-e addig.2019. jan. 23. 15:47
1/7 anonim válasza:
Ha elég erősek, akkor kibírják addig, ez is egyfajta mutatója az embrió életképességének (csúnya szóval minőségének).
Nekem csak 5 napos beültetéseim voltak (6x). Én mindig arra 'gyúrtam', hogy vigyék el Őket az 5. napig.
2/7 anonim válasza:
Minnél több megtermékenyített petesejt,annál nagyobb az esély. Nekem 12 megtermékenyített petesejtből 9 maradt a hatodik napra, és négy volt "A" kategŕiás, és egyet ültettek be.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekünk 8 termékenyült meg mára és hétfő reggelig "vinnék el"
Nektek sikeresek voltak?
2019. jan. 23. 16:08
4/7 anonim válasza:
Nekem 3 ötnapos (ebből kettő sikeres) és egy három napos beültetésem volt. Itt is öt nap volt a terv, de nem jött össze.
Sok megtermekenyultnel próbálkoznak 5 napig elvinni őket.
5/7 anonim válasza:
#1 Nekem is 2 lett sikeres, de 2 ikerterhességből végül egy kislányunk lett.
6/7 anonim válasza:
Második vagyok: mamint írtam, egyet ültettek be, mert a doki azt mondta, felesleges kettőt. Az eredmény: egy egészséges, tündéri 4 éves kislány. Persze most már könnyű, de ne akard megtudni,hogy mennyit paráztam a terhesség első percétől kezdve.
7/7 A kérdező kommentje:
Megértelek, már most azon aggódok, hogy kibírják-e hétfőig, aztán velem is maradjanak. Nehéz ez, de nagyon bízom az orvosomban és a biológusban is. Meg persze magamban és a picurokban. Gratulálok nektek, hogy sikerült, jó ezeket olvasni!
2019. jan. 24. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!