Lombikosok, leszívás előtti napon az gond, ha nem érzem azt a majd' szétszakadok érzést?
Figyelt kérdés
Persze szúrkál itt-ott és néha nem kellemes leülni, délelőtt olyan érzés volt, mint amikor a levegő beszorul az embernek. De általában ez azért nem fájdalmas. Se puffadás, semmi ilyen. A stimulációra jól reagáltam, van sok szép tuszo, tegnap este adtam be a tuszorepesztot. Holnap reggel megyek.2019. jan. 21. 16:15
1/8 anonim válasza:
Ha van sok szép tüsző, akkor minden oké. :)
Sok sikert!
Nekem mondjuk szétszakadt, de úgy nagyon csak az egyik oldalt. (15 petesejt lett a végeredmény)
2/8 anonim válasza:
Sose volt az a majd szétszakadok érzés, 4 lombikunk volt, ebből két sikeres 8-17 tuszokkel.
Drukkolok
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon kedvesek vagytok. Nekem az első... Már azon aggódtam, hogy előbb repednek meg. Napok óta pihenek, maximum boltban voltam, kis itthoni munka, szóval vigyázok.
2019. jan. 21. 17:13
4/8 anonim válasza:
Azért setalgass, a túlzott pihenestol lelassul a meh verkeringese és nehezíti a megtspadast.
5/8 anonim válasza:
Nekem sosem volt 'majd szétszakadok' érzésem (6 lombikunk volt, mindig 10 felett lett a petesejtszám). Nem ezen múlik.
6/8 A kérdező kommentje:
A hatból sikeres is volt?
2019. jan. 21. 18:17
7/8 anonim válasza:
Nekem se volt ilyen erzesem, sot en kb semmit nem ereztem abbol hogy mi tortenik a petefeszkeimben, pedig 12 szep nagyot sikerult leszivni. Jol beallitott hormonadagnal nincs puffadas, fajas meg ilyesmi. Nyugi biztos minden oke:)
8/8 anonim válasza:
#5 Igen, 2x sikerült: a 3. és a 6.; két ikerterhességből végül egy kislányunk született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!