Lombik petefészek stimuláció alatti vérzés?
Jelenleg lombik programban veszek részt, és a stimuláció kellős közepén tartok. Történetem röviden:
Dec. 27: elkezdtem szúrni 0,5ml Suprefactot
Január 3: elkezdtem vérezgetni, de még nagyon gyengén
Január 4: beindult a menstruációm
Január 9: első ultrahang (orvos nem ért rá előbb), a vérzésem még mindig tart, 2mm endometrium, és innentől 0,25ml Suprefact + 225NE Gonal-F
Január 12 (ma): szùrom becsülettel a szurikat, és nincs semmilyen különösebb tünetem, csak rám nem jellemző fejfájás.
Viszont ami (szerintem) probléma, hogy még mindig rendületlenül vérezgetek. Nem nagyon, elég kevés, de akkor is aggasztó ennyi idő után.
Járt már valaki így? Jó lenne tudni más tapasztalatát, vagy "hallani" pár megnyugtató szót.
Persze 2 nap múlva az orvossal is végre tudok beszélni, de addig is...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Frissites:
Ra 2 napra mar nyoma sem volt a verzesnek. Valoszinuleg az elhuzodo suprefact volt az oka, hogy a stimulaciot nem a 2.-3. napon hanem a 6-on kezdtek meg. Igy a menszes is tovabb tartott.
Lenyeg a lenyeg, hogy minden rendben zajlott. 10 petesejtet szedtek le, amibol 8 volt megtermekenyitheto, 7 termekenyult meg, es 5 osztodott szabalyosan. Az orvos szerint ez nagyon jo ertek.
Vegul a tegnapi nap soran vissza kaptam 1 embriot (most pihengetek es varom az eredmenyt :)), illetve 2x2 embriotlefagyasztottak, ami ujabb 2 eselyt rejt szamunkra.
Szoritsatok ^-^
Szia! Igen, sikerült. :)
Leszívás után kellett mennem beültetésre.
Aznap reggel még megvizsgált az orvos, és mondta, hogy a petefészkeim 3 helyett 6 centisek, szóval tuti fáj a hasam (igen fájt :)), és még kb. 2 hétig számíthatok is rá.
Viszont nem látta akadályát a beültetésnek, így vissza kaptam 1 petesejtet.
Jelenleg 6 hetes és 1 napos terhes vagyok :)
Nálad is hasonló a helyzet? Ha igen, akkor nagyon szorítok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!