Beágyazódási gondok? Mi állhat a háttérben?
Másfél éve nem sikerül teherbe esnem, ezalatt az idő alatt 3 alkalommal volt kémiai terhességem.Az elmúlt másfél év alatt 6 nőgyógyász és 2 endokrinológus látott, de nem találnak problémát.A pajzsmirigyre kaptam gyógyszert, de Isten igazából azt is én sírtam ki, a doki nem igazán akarta felírni,mert normál határértéken belül volt az eredményem.Legutóbb egy meddőségi szakembernél voltunk, aki átnézte az összes eddigi leletemet, megvizsgált, de igazából ő sem talált semmit.Nincs PCOS-m, nincs IR, néztek hormonsort,progeszteront stb. minden ok.A legutóbbi doki letrozolt írt fel, hogy felturbózzuk a petesejtjeimet,ezt a gyógyszert max. fél évig szedhetem.A párom nem volt kivizsgáláson, de mivel a megtermékenyülés 3 alkalommal is megtörtént, azt mondták az orvosok, vele nem lehet gond.Szóval állandóan azon agyalok, mi lehet a probléma.Miért nem sikerül...Általában 32-34 naposak a ciklusaim, peteérésem van általában a 17-19 nap között valamikor.
OLyan jutott eszembe, hogy talán túl későn reped meg a tüsző túl nagy már, vagy a beágyazódás lehet a probléma....nem tudom.E vitamint, inofolicot és D vitamint szedek, ezeket mondta a doki.
Egyre nehezebben érint a dolog,most már egyre türelmetlenebb és feszült vagyok.Minden hónap egy újabb csalódás, és egyre lejebb süllyedek...
Még ha nem is tudtok segiteni,vagy nem kapok valaszt, de legalább kiírtam magamból.
Minden elismerésem és tiszteletem azoknak a nőknek,pároknak, akik több évet vártak/több éve várják hogy gyerekeük legyen.Én már kezdem feladni a reményt 😣
Lehet, hogy az indokolatlanul szedett pajzsmirigy gyógyszer a ludas.
Meg az, hogy túlságosan rágörcsölsz a témára.
Hany eves vagy?
Am az is lehet h eovid a lutealis fazisod?!
Nekem barátnőmék 2 évig próbálkoztak. Ő nem szedett semmit, mert a vizsgálatok szerint egészségesek voltak a párjával, de mégsem jött a baba.
Aztán egyszer leültek és egy síros kiakadós beszélgetés után megegyeztek, hogy jegelik a témát pár hónapra, mert így nem lehet élni. Elmentek nyaralni 2 hétre, utána összejött a baba. Novemberben volt 2 éves a kislánya.
Tudom, hogy a fejben eldöntős dolgokat a legnehezebb befolyásolni, de muszáj kicsit ellazulnod mert ilyen stresszes, görcsölős közegbe nagyon nehezen jön össze a baba. A szervezeted nem tesz különbséget abban, hogy te most a baba miatt stresszelsz mert nagyon akarod, vagy a munkahelyed miatt vagy azért mert rossz kapcsolatban vagy stb. A tested csak annyit érzékel, hogy valami nem oké a környezetben ami nem ideális a babához. Fogd fel így és próbálj meg kicsit visszább venni.
Nagyon drukkolok!
Szia.
Én szivesen beszélgetek veled erről.
Én idén leszek 35 éves.
Mi 14hónapja próbálkozunk, ez alatt volt 2 kémiai terhességem és egy amit 7 hetesen bekellett fejezni mert vetélés lett a vége ami nem fejeződött be.
Nem rég volt 3.és 21.napi hormon vérvételem.
Ha van kedved beszélgetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!