Egyrekeszu (sima tuszo) ciszta milyen termeszetes modon szivodhat fel?
Figyelt kérdés
27 mm, 38 mm volt, osszebb ment, de stagnal azota (tavasszal alakult ki). Valamit tudnatok javasolni?2018. dec. 21. 21:24
1/7 anonim válasza:
aviva torna, dieta feher lisztre, feher cukorra, krumplira, feher rizsre (basmati mehet), adalekanyagos etelekre (felkesz, fagyasztott, gyorsettermi).
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom!!!! 💟
2018. dec. 21. 21:32
3/7 anonim válasza:
#1-es vagyok, uzenem annak, aki lepontozott, hogy nekem tobb cisztam is volt, illetve 1 evig kimaradt menzeszem, amit hormonos kezelessel sem tudtak meghozni, a dieta, majd a mozgas viszont segitett.
4/7 A kérdező kommentje:
Sok az unatkozo hulye erre. Pedig ez tenyleg hasznos valasz volt. Utana kerdezek a dokimnal. Sajnalom, hogy a komoly kerdeseknel is megy a lepontozas.
Na mindegy. Koszi meg egyszer!
2018. dec. 21. 22:38
5/7 anonim válasza:
Nekem amugy a cisztaim kicsik voltak. 3 honap kellett, hogy megjojjon a menzeszem, a ket uh kozott pedig 5 honap telt el, addigra szivodtak fel a cisztak. En kezfele hormontornat ismerek, az egyik az aviva, a masik az arwen. Az arwen sokkal gyengedebb, az aviva eroteljes. Mindkettohoz javasoljak a dietat. Az aviva tornahoz hasonlo mozgatja meg az alhasat a hastanc es valamennyire a joga is.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ugy tunik, ment ossze meg 7 mm-t. Hulyen hangzik, de szugeraltam, illetve kimondtam eg, regen nyomaszto dolgot. 😊Koszonom a valaszokat!
2019. jan. 10. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!