Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A Ti Párotok évek óta ugyanazt...

A Ti Párotok évek óta ugyanazt mondja a baba témára vagy mindig mást? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

35 éves vagyok. Párommal 3 éve nem védekezünk. Kiderült, hogy orvosi segítség nélkül nem sikerülhet. :-(

Azóta a Párom nem is akar hallani arról, hogy gyermekünk legyen. Először amikor hallotta: azt mondta, hogy félt és inkább ne. Most már azt mondja túl idősek vagyunk. Aztán az utóbbi időben eljutottunk addig, hogy inkább mégse, hová és kinek?

Ma kitalálta elege van abból, hogy nyár óta hetente erre a témára térek, hogy akar e..., de hát mindig mást mond. Azt mondta ma este nem papagáj, így elgondolkodik azon, hogy inkább befejezi.

Ti mit tennétek???

2018. nov. 30. 23:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk egyszer merült fel a téma. Én hoztam fel és a férjem is egyetértett velem, ő is szeretett volna. Miután nem sikerült közösen döntöttünk a kivizsgálás és a beavatkozások mellett. Mindig együtt voltunk sose hátrált meg egyikünk sem. Az élet más területein viltak problémáink, de ebben teljes volt az egyetértés. Nekünk végül lombik babaink lettek.
2018. dec. 1. 08:03
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanazt mondta, hogy akar. És mellettem is állt a két év alatt, amit orvosoknál töltöttem, hogy végre sikerüljön. 4.inszemet végigcsináltunk és biztos vagyok abban a lombiknál is ugyanez lett volna, szerencsére az már nem kellett. A terhesség se volt könnyű, megszületett a kisbabánk és a párom mindent megtesz a kislányunkért is. Neki így természetes.
2018. dec. 1. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem akar gyereket, foleg ugy, ha nem eleg hozza csak osszebujni, hanem tenni kell erte...orvos,kivizsgalas, penz stb...

nekem szemely szerint tole menne el a kedvem a helyemben....

2018. dec. 1. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:
95%
*helyedben
2018. dec. 1. 09:44
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Én is azt tapasztalom hogy a férfiak többsége csak elméletben akar egy utódot, aki tovább viszi a vérvonalat, de a többség nem igazán akar apává válni, pelenkázni, hallgatni a gyereksírást, átadni az első helyet az asszonynál stb.

Viszont a többség azt se tudja mivel jár egy gyerek így sokan ráhagyják a döntést az asszonyra, hiszen úgyis ő lesz az anyja és legalább csendben lesz végre és nem rágja a fülét. Ezt konkrétan egy férfitól hallottam, hogy legalább nem fog unatkozni a feleség, míg ő játszik a gépen.

Szóval ők kicsit máshogy szemlélik a gyerekvállalás témakört, tisztelet a kivételnek persze. Egyre több apukát látok magára kötött gyerekkel egyedül ügyet intézni, vásárolni stb.

A ti esetetekben valószínű alapból nem tudta mivel jár a dolog, így a kedvedért vagy kíváncsiságból, utódlás miatt belement, majd mikor egyre több problémával szembesült elege lett belőle, mert ő ennyi energiát nem akart beletenni a dologba. Pedig ha sikerült volna az sokkal több nyűggel járna, bár ezek alapján ő el fog vonulni a saját világába, mígnem lehet végre valamit kezdeni a gyerekkel évek múlva értsd dobálni, birkózni, pörgetni, focizni stb.

2018. dec. 1. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!