Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hova érdemes fordulni, ha nem...

Hova érdemes fordulni, ha nem sikerült x ideje teherbe esni?

Figyelt kérdés

sziasztok, nincs állandó nőgyógyászom + nem is akarok fölösleges köröket futni, hol kezdjek, ahol célirányosan megnéznek mindent? Budapesten élek. nem baj, ha magán, csak ne legyen csillagászati összeg. Elvileg amúgy minden rendben van, a hőgörbém is szép, a sima ellenőrzéseken nem látnak semmit, panaszom nincsen. A sperma elvileg okés.

Miket szoktak egyébként nézni? Köszi szépen!

2018. nov. 30. 09:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje nem sikerült?

A sperma elvileg okés. Gyakorlatilag is? Azt a legegyszerűbb kivizsgálni, mindenképpen érdemes megnézetni.

Petevezeték átjárhatóság, hormonpanel, peteérés követés (uh-s), closty... (nem ilyen sorrendben)

2018. nov. 30. 10:07
 2/11 A kérdező kommentje:

igen, úgy értettem, hogy a sperma már volt vizsgálva, mivel az volt a legegyszerűbb.

már több mint egy éve próbálkozunk, tavasszal volt egy kis műtétem, az jól sikerült, esetleg azelőtt az lehetett a baj (polip), de most már minden ok. várni nem akarok, mert már benne vagyok a korban.

szóval mindenképp megnézetném magam. hová menjek, ahol mindent megcsinálnak, de nem milliókért, vannak tapasztalatok? köszi szépen.

2018. nov. 30. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:

BMC, János kórházban van, tb alapon működik. Mi 3 gyereket köszönhetünk nekik. Párhuzamos vizsgálnak és ha szükséges kezelnek mindkettotoket.

Telefonon kell időpontot kerni, szükséges egy beutaló a házi orvostól vagy egy nogyogyasztol, illetve vinni kell a házassági anyakönyvi kivonat másolatát vagy egy közjegyző által hitelesített nyilatkozatot az egyuttelesrol

2018. nov. 30. 11:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, de az előírásoknak nem felelünk meg.

továbbra is várom a tanácsokat, csak magamat szeretném kivizsgáltatni.

2018. nov. 30. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Sajnos, akkor meddőségi központban Magyarországon nem fognak szoba állni veletek. Magánintezmenyekben is ez az előírás.

Amit tenni tudsz 3 és 21 napos vérvétel, amh vérvétel és petevezeto atjarhatosagi

Tehát a kivizsgálás mehet

2018. nov. 30. 15:29
 6/11 A kérdező kommentje:
értem, köszi, de érdekes, hiszen elvileg spermabankba is mehetnék. akkor nem jár nekem a teljes orvosi kezelés/kivizsgálás, ha nincs férjem/élettársam?
2018. nov. 30. 17:33
 7/11 A kérdező kommentje:
most én azt olvastam, hogy a lombikhoz tényleg kell élettárs, de én egyáltalán nem akarok lombikot, csak szeretném magam teljesen kivizsgáltatni. egy sima nőgyógyász ezt meg tudja csinálni? vagy ehhez valami speckó intézménybe kell menni.
2018. nov. 30. 17:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Az igazi kivizsgálását és az összefüggések ki értékelését a mezei nőgyógyász nem tudja megcsinalni, mert nem a szakterülete.

Ahhoz, hogy egy meddőségi központban akar tb akar magán kivizsgáljanak ezek a feltételek.

Jogászként egy megjegyzés a közjegyzői nyilatkozat a nyilatkozat típusától függően 3000-30000 Ft. Senki nem ellenőrzi le, higy ti ténylegesen együtt éltek e.

2018. nov. 30. 19:10
 9/11 A kérdező kommentje:

értem, köszi szépen!

közben megbeszéltük a barátommal, hogy ha kell összeházasodunk.

de nagyon nevetségesnek tartom ezt az egészet.

közben meg papolnak, hogy szülje mindenki a gyereket...

2018. nov. 30. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Össze házasodni nem kell, persze jó dolog. Ha együtt éltek akkor mindenben megfeleltek, csak ezt írja alá egy közjegyző.
2018. nov. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!