Hova érdemes fordulni, ha nem sikerült x ideje teherbe esni?
sziasztok, nincs állandó nőgyógyászom + nem is akarok fölösleges köröket futni, hol kezdjek, ahol célirányosan megnéznek mindent? Budapesten élek. nem baj, ha magán, csak ne legyen csillagászati összeg. Elvileg amúgy minden rendben van, a hőgörbém is szép, a sima ellenőrzéseken nem látnak semmit, panaszom nincsen. A sperma elvileg okés.
Miket szoktak egyébként nézni? Köszi szépen!
Mennyi ideje nem sikerült?
A sperma elvileg okés. Gyakorlatilag is? Azt a legegyszerűbb kivizsgálni, mindenképpen érdemes megnézetni.
Petevezeték átjárhatóság, hormonpanel, peteérés követés (uh-s), closty... (nem ilyen sorrendben)
igen, úgy értettem, hogy a sperma már volt vizsgálva, mivel az volt a legegyszerűbb.
már több mint egy éve próbálkozunk, tavasszal volt egy kis műtétem, az jól sikerült, esetleg azelőtt az lehetett a baj (polip), de most már minden ok. várni nem akarok, mert már benne vagyok a korban.
szóval mindenképp megnézetném magam. hová menjek, ahol mindent megcsinálnak, de nem milliókért, vannak tapasztalatok? köszi szépen.
BMC, János kórházban van, tb alapon működik. Mi 3 gyereket köszönhetünk nekik. Párhuzamos vizsgálnak és ha szükséges kezelnek mindkettotoket.
Telefonon kell időpontot kerni, szükséges egy beutaló a házi orvostól vagy egy nogyogyasztol, illetve vinni kell a házassági anyakönyvi kivonat másolatát vagy egy közjegyző által hitelesített nyilatkozatot az egyuttelesrol
Köszi szépen, de az előírásoknak nem felelünk meg.
továbbra is várom a tanácsokat, csak magamat szeretném kivizsgáltatni.
Sajnos, akkor meddőségi központban Magyarországon nem fognak szoba állni veletek. Magánintezmenyekben is ez az előírás.
Amit tenni tudsz 3 és 21 napos vérvétel, amh vérvétel és petevezeto atjarhatosagi
Tehát a kivizsgálás mehet
Az igazi kivizsgálását és az összefüggések ki értékelését a mezei nőgyógyász nem tudja megcsinalni, mert nem a szakterülete.
Ahhoz, hogy egy meddőségi központban akar tb akar magán kivizsgáljanak ezek a feltételek.
Jogászként egy megjegyzés a közjegyzői nyilatkozat a nyilatkozat típusától függően 3000-30000 Ft. Senki nem ellenőrzi le, higy ti ténylegesen együtt éltek e.
értem, köszi szépen!
közben megbeszéltük a barátommal, hogy ha kell összeházasodunk.
de nagyon nevetségesnek tartom ezt az egészet.
közben meg papolnak, hogy szülje mindenki a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!