Kis mellem van, ráadásul 36 éves vagyok sokkal nehezebben esek teherbe?
Szia! ha csak két hónapja próbálkoztok, az még nem idő. Átlag egészséges pároknál is kb. egy év alatt jön össze a tervezett baba, hiszen ha termékeny napokon vagytok együtt, akkor is csak mindössze 20% az esélye a megtermékenyülésnek.
amúgy meg a dokit hagyd ott, ránézésre nem lehet megállapítani egy nő hormonszintjét, ahhoz minimum vérvétel kell. Menj el egy normális nőgyógyászhoz, lehet akár endokrinológus is pluszban, aki csinál egy normális kivizsgálást, és nem ránézésre saccolgatja az FSH szintedet (még leírni is röhejes!)
A statisztikáról meg annyit hogy én is vékony vagyok 168 kg/55 kg 88 cm-es mellbőséggel, és 4 terhességet hordtam ki 38-42 éves korom között. Sőt (spontán fogant) ikreket is szültem, akikkel a 3. próbálkozós hónapban maradtam terhes.
:-)
Utolsó vagyok, AMH szintet akartam írni.
Egy ilyen vérvételre - mielőtt normális dokit találnál - magadtól is elmehetsz, viszont fizetős (a tb nem támogatja), azt hiszem 6000,-Ft.
Kedves Utolsó! Köszi! Igen, ennyi ideje próbálkozunk, ellenben többen mondták, hogy 2 év átlagosan (manapság) a teherbe esési arány. Barátnőm feltétlen mondta, hogy menjek nagyon gyorsan minden féle vizsgálatra el, hogy időben derüljenek ki dolgok.
Ismerem az AMH vizsgálatot, itt 7.000eft lesz, amit csak a Kaáli csinál meg.
Szia!
Én extra kis mellekkel estem nagyon vékonyan teherbe, 168 cm-rel és 47 kilóval! Ne foglalkozz az ilyen megjegyzésekkel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!