Hormonsorra mikor menjek, ha nincs menzeszem?
Figyelt kérdés
Nincs vérzésem, nem jön meg magától. Így bármikor megcsináltathatom a vérvételt?2018. nov. 10. 08:57
2/6 anonim válasza:
Igen de 2x menj el h elteljen 18 nap a 2 között. Úgy látszani fog h nincs peteeres
3/6 anonim válasza:
Mi a francnak kellene másik vérvételre mennie, ha egyáltalán nincs vérzése?
Tök egyértelmű, hogy nincs ovulációja, a második vizsgálat totálisan felesleges.
4/6 anonim válasza:
Mert abból látszik h probalkozik e a szervezete.... Te nagy okos! Csak tudom! Nekem 2 evig nem volt mensim... Eleg alaposan kivizsgáltak.otthon vagyok a temaban
5/6 anonim válasza:
De ha nincs menstruációja, akkor 100%, hogy ovulációja. Tehát totálisan felesleges, megnézni, hogy van-e. 21. napon csak azért csinálnak progeszteron mérést, hogy van-e ovuláció, de ennek csak akkor van értelme ha legalább van menzesz. Ha sosincs, akkor nincs ovu és kész. Az összes többi lényeges infót a 2-5. napi vérvételből látják. Nagyokos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!