Miert nem esek teherbe?
Fogamzasgátló tablettát szedtem sokáig kb 2hónapja hagytam abba.
Párommal 8hónapja próbálkozunk de semmi.
Orvos szerint testi probléma szóba se jöhet.
Van ötlet?
A fogamzásgátló nem cukorka. Ha szeded, nincs peteérés, kierőszakol a szervezettől egy megvonásos vérzést. Ez nem rendes menzesz, attól hogy megjött a gyógyszertől, az nem azt jelentette hogy jól működő szervezeted van, sőt a problémádat elnyomta, és te azt hitted minden ok, mivel jelentkezett vérzés. Az meg hogy hol felfüggesztetted, hol mégis szedted, az egy vicc. Ez nem egy fájdalom csillapító, ebbe hormonok vannak. Adtál egy nagy pofont az amúgy is rosszul működő szervezetednek ezzel. Tudatlanságot jelez, hogy elhitted, a bogyó majd beállítja a ciklusodat.
El kell menni egy elismert endokrinologushoz, ő majd megmondja miket kell megnézetni a vérből, és majd kiértékeli az eredményeid. Ha elkezded őrök a kezelés, lesz normális ciklusod, akkor van esély rá hogy terhes leszel. Ha nincs kezelve a dolog, az gyakorlatilag meddőséget jelent!
Házi gyógymóddal ezt nem lehet kezelgetni.
Hány éves vagy?
Szerintem ha van időd, várj türelmesen, ne görcsölj rajta.
Én az első gyerekem előtt szedtem 1 évig, és miután abbahagytam, eltelt 1 év is, mire terhes lettem.
A második gyerek előtt is szedtem, mert nem akartunk másik gyereket.Aztán mégis vágytunk egy picire.
Jó 2 évig próbálkoztunk, mire összejött, így 6 év lett a 2 gyerek közt.
Azt mondtam, soha többet nem szedem.Erre véletlen jött a 3.baba is.A 2 kicsi közt 20 hónap van. De nem bántuk, imádjuk őket,ráadásul lány, lány, fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!