Szerintetek ez a hőmérsékleti görbe helyén való?
Figyelt kérdés
Elég régóta szeretnénk babát párommal, de sajnos valamiért nem akar összejönni.Rendszeresen járok orvoshoz, bár még nem említettem neki, hogy problémánk van a teherbeeséssel. Szerintetek ezzel a görbével sikerülhet, vagy vessem fel a dokinak, hogy valamiért nem megy a dolog.
vérzés első napja:36,6 36,2 36,3 36,5 36,3 36,4 36,5 36,4 36,5 36,5 36,5 36,3 36,3 36,4 36,4 36,4 36,3 36,6 36,2 újabb vérzés első napja 36,2 36,3
nagyon köszönöm :)
2018. nov. 2. 14:00
1/6 anonim válasza:
Hát elég alacsony a hőd végig.Lehet nincs peteérésed..elvileg akkor legalább 36.8-37 ig fel kellene mennie..
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs peteérésed. Legalábbis ebben a ciklusban nem valószínű, hogy volt. Jobb lenne egyébként görbén látni.
4/6 anonim válasza:
Nagyon talán most lesz ovud! Ma vagy holnap legyetek együtt! Eddig szerintem nem volt! 2es voltam.
5/6 A kérdező kommentje:
Eltelt egy újabb hónap. 3napja nem jön meg a havin. A hőm reggel elég magas lett a többi naphoz képest. Csináltam tesztet de negatív. Esetleg lehet babó belőle?
Nem akarom h orvos elkeserítsen, elég volt a teszteknek:( mit gondoltok?
2018. nov. 23. 16:34
6/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy a 19 napon volt az ovud, ciklus.hu helyett próbáld meg a Tervezett baba.hu oldalt vagy a www.fertilityfriend.com oldalt hővezetésre.Nekem is ilyen cakkos volt az utóbbi kettő pontosabban húzta be az ovut mint a ciklus.hu oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!