Hanyadik lombikod sikerült?

Figyelt kérdés

Mi volt az oka a lombiknak ?

Hány éves voltál ?

2018. okt. 19. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Első sikerült, spermagondok a férjemnél, nem töltöttem még be a 25-öt.
2018. okt. 19. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A 3. és a 6. sikerült, de az előbbiből 20. héten ikervetélés lett. A 6.-ból lett egy kislányunk.

Nálam voltak a gondok: pm. alulműködés, IR, méhsövény, méhnyak elégtelenség, petevezeték elzáródás, trombózis hajlam, emelkedett NK sejtarány és sejtfunkció.

2018. okt. 19. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2# Az lemaradt, hogy 34 voltam, mire lett gyermekünk. 7 évet vártunk rá.
2018. okt. 19. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Páromnál voltak sperma gondok. 33 éves vagyok. Elsőre el sem jutottunk a beültetésig, megálltak a fejlődésben hamar. Másodjára maradt a 9-ből 3 az 5.napra. kettőt kaptam vissza, most a 22.hetet tapossuk. Megmaradt mind a kettő. Remélem végig is visszük.
2018. okt. 20. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:

34 éves vagyok, 23. hetes első kisbabámmal.

Tavasszal volt leszívás, akkor hiperstimuláció miatt nem ültettek vissza. Júniusban kaptam vissza egy fagyi embriót. Elsőre sikerült, számomra is még mindig hihetetlen,

IR, pajzsmirigy, endometriózis, PCOS miatt kellett a lombik ( 9 éve próbálkoztunk minden egyéb megoldással mire rávettük magunkat a lombikra)

2018. nov. 10. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!