Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Teherbeesési praktikák, vagy...

Teherbeesési praktikák, vagy valami? Ötletek? Kinek mikor hogy jött össze?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam,ovu teszt, progeszteron, folsav, vitaminok, teák, stb. Nem akar jönni. Végső elkeseredesemben írtam erre az oldalra most. A beultetesen gondolkodunk. Pedig mindketten rendben vagyunk orvos szerint. Nagyon szomorú vagyok
2018. szept. 19. 20:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Prolaktin szint is lett mérve?
2018. szept. 19. 20:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pajzsmirigyed rendben? Pm betegségek is nehezítik a teherbeesést.
2018. szept. 19. 21:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vizsgalataitok voltak?
2018. szept. 19. 21:31
 4/19 Zoequeen ***** válasza:
11%
Amig az ember rastresszel addig 100% hogy nem fog jönni !!!! Elhiszem hogy nagyon szeretnéd de ha elengeded a temat es mondod hogy jönni fog amikor szeretne abba a honapba fog jönni :) hidd el tapasztalatt ! Nem kell ide beültetes egeszsegesek vagytok
2018. szept. 19. 22:42
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
4es ez egy joonagy fa$sag. En pont annyira stresszeltem mikor nem es mikor osszejott. Ezt azok mondjak akik mar nem tudnak jobbat mondani. Kb olyan ez mint a 3hetes anyukanak azt mondani kitartas meg majd jobb lesz. Pfffff pfffff
2018. szept. 19. 22:45
 6/19 khniki ***** válasza:
100%
Jókat mondanak a méhpempőről is, azt már próbáltad? Mióta próbálkoztok?
2018. szept. 20. 09:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgálatok voltak? Hormonháztartásod rendben van? Petevezetők átjárhatók? Peteérést lekövette az orvos ultrahanggal? Párod is rendben van?
2018. szept. 20. 11:14
 8/19 A kérdező kommentje:
Van peteérés,es meg is reped. Pajzsmirigy, stb rendben. Pms szindrómam van, talán azért de. Az orvos mondta hogy az nem kéne hogy befolyásolja. Petefészek, méh stb rendben. Kisebb fertőzéseim voltak, amik ki lettek kezelve. Férjem rendben van, jól működő, és elegendő spermaja van.dietazunk most, és megyünk kirándulni kettesben. Talán a sok stressz. Ha kicsit megnyugszunk talán jobb lesz mindkettőnknek.
2018. szept. 20. 11:28
 9/19 A kérdező kommentje:
#5-ös, pedig igaza van a #4-esnek. A stressz sok minden okozója. Pl vetélés is eloidezhet.
2018. szept. 20. 11:30
 10/19 A kérdező kommentje:
Egyébként egy éve hogy próbálkozunk. Én 24,parom 33
2018. szept. 20. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!