Szerintetek terhes lehettem?
Nem most történt már, évekkel ezelőtt. De azóta is foglalkoztat a kérdés.
A 20 éveim elején jártam amikor is az egyik hónapban rettenetesen begörcsöltem a menstruációm első napján. Az akkori barátommal (első szerelmemmel) megszakítással védekeztünk ( tudom, hogy nem megfelelő védekezési mód). A lényeg: az akkori menstruációm elégge darabos volt. És a mai napig tisztán emlékszem rá, hogy tudom csúnyán hangzik de mindha korai magzat formája lett volna. Igazából a mai napig sem tudom, hogy az volt-e vagy csak a véletlen műve.
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó! Köszönöm a válaszod. De gondolj csak bele...hány olyan nő van aki nincs tisztaban olyan szinten a biológiával mint te. Kedves...azért hálistennek nem lettem rossz anya mert nem tudtom, hogy az elején hány miliméter a magzat :) Vagy az anyaság ezen múlik???
A többiek válaszát is köszönöm!
Csak egy erősebb fokú vérzésed volt.
Nekem is van, hogy kisebb-nagyobb alvadt vér darabok vannak benne. Nem vagyok terhes.
Darabos vérzése mindenkinek lehet. Nekem szinte minden hónapban az van. Akkor szinte minden hónapban terhes voltam?
Darabos vérzés azért van mert a nyálkahártya leválik és ily módon a vérrel együtt távozik. Nézz utána. De ha orvost kérdezel is ezt fogja mondta. Darabos vérzés a leváló méhnyálkahártyától van.
Én sajnos vetéltem már el 7 hetesen de az sem volt olyan darabos mint mikor rendesen mensim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!