"Nem kezdtünk nagyon bele Semmibe, jössz úgyis te És minek is bármit is E kis időre"?

Figyelt kérdés

Első gyermekünket tervezzük, de egyelőre folyamatos nehézségekkel találjuk szembe magunkat, és csak nem akar jönni... Erről a Kispál dalszöveg részletről azt éreztem, hogy totálisan kifejezi, hogy is érzem magam ezzel kapcsolatban...

Más is van hasonló cipőben? Ti is úgy érzitek, hogy ez egy átmeneti állapot? Egy várakozás, aminek ki tudja, hol a vége?

2018. szept. 7. 13:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
8%
Én pl egyáltalán nem akarok gyereket, soha.
2018. szept. 7. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a gyerekvállalás nem jut eszembe erről a dalról...
2018. szept. 7. 14:00
 3/12 A kérdező kommentje:

1-es, akkor mit keresel ebben a kategóriában?

2-es: a számról valóban nem ez jut eszébe az embernek, de ha ezt az egy részletet kiragadjuk, és a többi most mellékes, akkor szépen kifejezi ezt a várakozást

2018. szept. 7. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3

Szerintem a rossz hozzáállást fejezi ki. Az életet teljességében kell megélni, akkor is, ha eltelik közben 1 hónap vagy másfél év a várakozással.

2018. szept. 7. 14:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy értem... Mármint lennének terveitek (amik itt a fórumon fel szoktak merülni: a tűdőszűréstől az esküvőn át a munkahelyváltásig), ha ismernétek a jövőt, de hátha most jön össze a gyerek és ezért nem vágtok bele? Ha igen, megértem, hogy most még ismeretlen, mi vár rátok (bár gyerek nélkül is sok ismeretlen van), és rossz, hogy nem tervezhető biztosan vagy vele vagy nélküle, de nem kell ennyire "a falhoz lapulni"... mert gyerekkel is ilyen lesz :D vagy bevállalod a rumlit vagy maradsz a biztosabbnak vélt döntések mellett, aztán majd vagy ezért vered a fejed abba a bizonyos falba, vagy azért :)
2018. szept. 7. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez a dalszöveg számomra egyáltalán nem a gyerekvállalásrol szól, mondjuk másról se nagyon, gagyi. Lehet, hogy nekem is így kellett volna megélnem, ezt, hogy szenvedtem volna össze-vissza, de nem ilyen volt. Kellett 1 év mire beállították a pajzsmirigyemet, aztán kb. fél év alatt összejött, más dolgokkal foglalkoztam, nem zavart, hogy nem lettem terhes.
2018. szept. 7. 15:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk pongg azt fejezi ki gyermekvállalás témakörbe átemelve, hogy minek a gyerek....
2018. szept. 7. 16:08
 8/12 anonim ***** válasza:

A lenyegen ott van szerintem amit a kerdezo mond hogy ugyis jon ha eljon az ido.

Ami igy van. Tenyleg akkor jon amikor akar.

Sokan kuzdenek sokat a gyerekert de 99%ban elobb vagy utobb kopogtat a golya mindenkinel.

Kitartas!

2018. szept. 7. 19:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Éld az életedet. Jelentkezz az új állásra, kezdd el a nyelvtanfolyamot,és ne vegyél előre 8 személyes autót, mert majd nagy családot akarsz.

Ha terhes leszel, majd alkalmazkodsz a helyzethez. Kilenc hónapod lesz a baba születéséig, hogy mindent elrendezz.

2018. szept. 8. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi csak most kezdtük tervezni a babát, de már én is családi autókat nézegetek és nagyon várom a kisbabát. Nem is tudok másra gondolni
2018. szept. 10. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!