25mm-20mm tüsző mikor reped meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma voltam dokinàl 12 mm nyálkahártya és a bal oldali petefészekben van egy 20 és egy 25mm tüsző. Ez mikor repedhet meg? Mikor lenne célszerű együtt lenni? Mèg annyit hozzàtett a doki hogy ha minden sikerül akkor 7 napon belül tesztelhetek. Félre érthettem valamit?2018. aug. 27. 20:36
1/8 A kérdező kommentje:
Péntek szombat volt pozi az ovu teszt
2018. aug. 27. 20:38
2/8 anonim válasza:
Én is ma voltam dokinál (szülés után még egy kontroll) és 20mm tüszőm van, erre azt mondta nekem hogy 2-3 napon belül. Érdekesség: 36.ciklusnapomon vagyok. Én itt imádkoztam hogy ne jöjjön meg míg a dokihoz el nem jutok. (merthogy azt hittem már elmúlik mára ugye.. ) erre mindjárt peteérésem van/lesz :D
3/8 A kérdező kommentje:
Hogy lehet hogy az ovu teszt már volt pozitív? Én a 15. Napon vagyok
2018. aug. 28. 04:24
4/8 anonim válasza:
Szia nekem szombaton volt pozi az ovu teszt vasárnapra még erossebb volt mint a kontroll csík és tegnap már halványabb viszont most én se éreztem h megrepedt volna a tuszo. Elvileg ma már meg kellene repednie ( eddig ezzel sosem volt gond ) és furcsállom ha halványabb pozi az elvileg a tuszorepedest mutatja :/ minden hónapban éreztem a késszúrka fájdalmat ( amikor reped a tuszo és távozik belőle némi folyadék az okoz ilyen fájdalmat)
5/8 anonim válasza:
Na nekem most nyilal percek óta erősen a jobb oldali petefeszkembe:) szerintem a pozitív napon és a rákövetkező 3 napban kell mindenképp együtt lenni :)anno a dokim is ezt mondta ! 1 évig mindig ovu előtti napokban voltunk főleg együtt , ovu napján nem sűrűn sikerült és eddig nem jött össze a baba :/ most a pozi teszt után próbálkozunk a negatív napokon hátha :)
6/8 A kérdező kommentje:
Mi is mindig ovu előtte időzítettünk. Kiváncsi leszek most mi lesz. Remélem hatàsos lesz clorifem tabletta. Majd írj hogy sikerült e.
2018. aug. 29. 14:55
7/8 anonim válasza:
Mi ez a tabletta ? Sosem hallottam :/
8/8 A kérdező kommentje:
Hasonló lehet vagy talán ugyan az mint Magyarországon a Clostilbegyt
2018. aug. 31. 04:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!