Verbol ki lehet mutatni mikor lesz ovulacio?
Figyelt kérdés
Inszeminacio elott, ultrahangon megmeri az orvos a tuszok nagysagat, majd vert vesznek le es annak alapjan mondjak, mikor kell tuszot repeszteni.
Kerdesem az lenne, hogy a verbol mennyire biztosra tudjak megmondani mikor varhato az ovulacio?
Feltunt, hogy nagyon valtozo, mekkora tuszoknel repesztenek. Van akinek 16mm mar repesztenek van aki 24 et mond.
Mennyire befolyasolja ez a meret az inszeminacio sikeresseget?
2018. aug. 25. 14:27
1/4 anonim válasza:
Vegulis lehet látni, mert más a hormonok szintje a fullikularis és a lutealis szakaszban. Azért ez se napra pontos.
2/4 anonim válasza:
Vérből ilyet nem néznek, a látható méret a lényeg. 20-22 mm körül adják a repesztőt, 16-osról még nem hallottam, az korai szerintem.
3/4 anonim válasza:
Létezik vérből is LH vizsgálat, ami számszerű eredményt ad, akárcsak a béta-hcg. De hogy nézik-e? Én nem hiszem.
4/4 bagoly75 válasza:
Én külföldön lombikozok és itt az uh mellett nézik vérből az ovulációt, is mikor történt meg az ovuláció. Hajszál pontosan be lehet vele lőni. Megbizthatóbb mint az uh-s követés! Ott nálunk mivel lombikozok inkább a méhnyálka vastagsága miatt nézik de nem kimondottan az ovuláció miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!