Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meddig kell várni a pozitív...

Meddig kell várni a pozitív terhességi tesztre?

Figyelt kérdés
Túl vagyunk a 3. inszemináción. Magam is kissé már feladtam, mivel 36 éves vagyok, hova szüljek már? Nem tudom mi volna a helyes döntés, 4 év alatt még csak jele sem volt annak, hogy terhes lennék, mindig rendeltetésszerűen Fogadjam el a sorsom? Annyira érzem legbelül, hogy sohasem leszek terhes, de ezt nem csak felszínesen érzem, hanem már tini koromban is elképzelhetetlennek találtam. Esetleg meddőségi központba még érdemes ellátogatni vagy Ti is feleslegesnek találjátok?

2018. júl. 20. 07:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Ha fizikailag nincs gat akkor lehet ez az! Mert valojaban nem is akarsz, nem tudod elkepzelni, sose tudtad, nem vagy anya tipus barmi.

De raadasul ha ez igy tudatosodik is akkor miert is akarsz gyereket?

2018. júl. 20. 08:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Mindennél jobban szeretnék! Mindig csalódott vagyok, amikor nincs pozitív tesztem......
2018. júl. 20. 08:17
 3/13 anonim ***** válasza:
4 év alatt még nem jártál meddőségi központban?
2018. júl. 20. 08:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem... Petevezeték elzáródásom volt. Ezt megszüntették (elméletileg), aztán lassan 1 éve próbáljuk az inszeminációt.
2018. júl. 20. 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ha tényleg gyereket akarsz,fogadj örökbe. Az is előfordulhat,hogy utána spontán sikerül a teherbeesés. Viszont mindenképp csak 40 alatt próbálkoznék,utána nem erőltetném a dolgot.
2018. júl. 20. 09:03
 6/13 A kérdező kommentje:
40 éves kor felett semmi esély már?
2018. júl. 20. 09:04
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Egy evig nem is lehet inszeminaciot csinalni nem? Csak 1-2 alkalmat. Miert nem kuldtek mar lombikra?

Mas gond nem volt csak a letapadas? Ezer millio dolog van amit inszem, lombiknal meg se neznek! Pedig nagyon is lenyeges lenne! Pl egy immunologiai osszeferhetetlenseg. Ami 100%ban kizarja a terhesseget ha az van.

2018. júl. 20. 09:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Inszeminációt akárhányat felvehetsz, miután megjön a menses, rá 2 hétre újra lehet próbálkozni. Tehát havi szintén szurkálhatja magát a nő a hormonokkal. Ez az összeférhetőségi próba viszont tényleg érdekes! Ez fizetős vagy fizeti a tb.?
2018. júl. 20. 09:53
 9/13 anonim ***** válasza:

5.vagyok. Nem azért írtam, mert 40 fölött nincs esély,hiszen van esély,bár tagadhatatlan,hogy sokkal kevesebb. Azért írtam,mert most még mondjuk belefér egy baba vagy pici gyermek örökbefogadása és esetleg összejöhet mellette a saját is,ha fizikai és lelki gátak felszabadulnak. 40 fölött szerintem a kockázatok is meredeken nőnek,másrészt a generációs különbségek, fizikai korlátok is megnehezítik a mindennapokat. Én a 40 körüli kisgyermekeseket nagyon apatikusnak látom,nekik már nem ez lenne a szerepük,fáradtak. Ettől persze biztosan boldogok, hogy van gyerek, csak éppen a gyerek aki 95%ban egyke,az anyjában nem talál játszótársat, mókapajtit.

Én is így nőttem fel, nekem nagyon rossz érzéseim voltak emiatt,de neked nem feltétlenül lesz csonkaérzetű a családod. Nekem nem igazán vannak emlékeim a nagyszülőkről,és előreláthatólag az én gyerekemnek sem lesz több...Mindenesetre bárhogy fel lehet nőni,de nem csak gyerekkel lehet mindenáron boldognak lenni. Ésszerűen mérlegelj!

2018. júl. 20. 10:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Lombikra kell menni! Sokkal nagyobb esélyű.
2018. júl. 20. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!