Meddig kell várni a pozitív terhességi tesztre?
Ha fizikailag nincs gat akkor lehet ez az! Mert valojaban nem is akarsz, nem tudod elkepzelni, sose tudtad, nem vagy anya tipus barmi.
De raadasul ha ez igy tudatosodik is akkor miert is akarsz gyereket?
Egy evig nem is lehet inszeminaciot csinalni nem? Csak 1-2 alkalmat. Miert nem kuldtek mar lombikra?
Mas gond nem volt csak a letapadas? Ezer millio dolog van amit inszem, lombiknal meg se neznek! Pedig nagyon is lenyeges lenne! Pl egy immunologiai osszeferhetetlenseg. Ami 100%ban kizarja a terhesseget ha az van.
5.vagyok. Nem azért írtam, mert 40 fölött nincs esély,hiszen van esély,bár tagadhatatlan,hogy sokkal kevesebb. Azért írtam,mert most még mondjuk belefér egy baba vagy pici gyermek örökbefogadása és esetleg összejöhet mellette a saját is,ha fizikai és lelki gátak felszabadulnak. 40 fölött szerintem a kockázatok is meredeken nőnek,másrészt a generációs különbségek, fizikai korlátok is megnehezítik a mindennapokat. Én a 40 körüli kisgyermekeseket nagyon apatikusnak látom,nekik már nem ez lenne a szerepük,fáradtak. Ettől persze biztosan boldogok, hogy van gyerek, csak éppen a gyerek aki 95%ban egyke,az anyjában nem talál játszótársat, mókapajtit.
Én is így nőttem fel, nekem nagyon rossz érzéseim voltak emiatt,de neked nem feltétlenül lesz csonkaérzetű a családod. Nekem nem igazán vannak emlékeim a nagyszülőkről,és előreláthatólag az én gyerekemnek sem lesz több...Mindenesetre bárhogy fel lehet nőni,de nem csak gyerekkel lehet mindenáron boldognak lenni. Ésszerűen mérlegelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!