Fájhat ennyire? (Ovu)
Figyelt kérdés
2.closyt hónapom. Tegnap volt szép pozi az ovu tesztem. Ma már halványodik.. így tnap és ma is együtt voltunk a férjemmel! De ma nagyon elkezdett fájni az alhasam. Olyan fájdalom mint mikor kb felfázok... fajhat így az ovu? Volt vlkinek ilyen? Ennyire nem szoktam érezni ...2018. júl. 9. 20:56
1/5 anonim válasza:
Engem evente parszor megkinoz rendesen.
Miota szultem,azota.
Altalaban csak picit szurkall,de van amikor felkelni nem birnek gyogyszer nelkul.
Anyum ugyan igy volt,ahogy idosodott egyre rosszabb volt,egyre gyakrabban.
2/5 A kérdező kommentje:
Én a clostyra is gyanakszom... lehet amiatt van.
2018. júl. 9. 21:58
3/5 anonim válasza:
Lehet jó erős ovuláciot csinált és megérzed rendesen,én szülés elött minden honapban ugy éreztem mint aki felfázott és szét és ki akart szakadni alul minden.
4/5 betty0105 válasza:
En minden honapban erzem az ovumat.hol jobban hol kevesbe.valamikor szornyen faj olyankor minden lepes maga a pokol.
5/5 anonim válasza:
Nekem minden hónapban az ovutól majdnem a menzeszig erős alhasi görcseim voltak. Szex után a falat kapartam, de ha egy kicsit tovább tartottam vissza a pisilést, az is nagyon fájt. Minden orvos azt monta, hogy ez természetes. Most terhes vagyok, és megszűnt ez a fájdalom. Remélem nem is tér vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!