Fájhat ennyire? (Ovu)

Figyelt kérdés
2.closyt hónapom. Tegnap volt szép pozi az ovu tesztem. Ma már halványodik.. így tnap és ma is együtt voltunk a férjemmel! De ma nagyon elkezdett fájni az alhasam. Olyan fájdalom mint mikor kb felfázok... fajhat így az ovu? Volt vlkinek ilyen? Ennyire nem szoktam érezni ...
2018. júl. 9. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Engem evente parszor megkinoz rendesen.

Miota szultem,azota.

Altalaban csak picit szurkall,de van amikor felkelni nem birnek gyogyszer nelkul.

Anyum ugyan igy volt,ahogy idosodott egyre rosszabb volt,egyre gyakrabban.

2018. júl. 9. 21:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Én a clostyra is gyanakszom... lehet amiatt van.
2018. júl. 9. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet jó erős ovuláciot csinált és megérzed rendesen,én szülés elött minden honapban ugy éreztem mint aki felfázott és szét és ki akart szakadni alul minden.
2018. júl. 9. 22:04
 4/5 betty0105 válasza:
En minden honapban erzem az ovumat.hol jobban hol kevesbe.valamikor szornyen faj olyankor minden lepes maga a pokol.
2018. júl. 13. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem minden hónapban az ovutól majdnem a menzeszig erős alhasi görcseim voltak. Szex után a falat kapartam, de ha egy kicsit tovább tartottam vissza a pisilést, az is nagyon fájt. Minden orvos azt monta, hogy ez természetes. Most terhes vagyok, és megszűnt ez a fájdalom. Remélem nem is tér vissza.
2018. júl. 16. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!