Ha nekünk csak beültetéssel lehet babánk, akkor az az első vizsgàlattól a sikeres megfogantatàsig kb mennyi idö?
Sziasztok.Nos röviden a történetünk: párom 2* volt vizsgálaton,melynek erdeménye az lett,hogy nincs spermaszáma,nekem az egyik peteveztékem elvan zárodva.
Ebben a reménytelen helyzetben kutakodtam kicsit és találtam egy cikket arrol ,hogy nincs minden veszve és herebiopsziás műtéttel még van remény.
Kérdésem az lenne,aki hasonló cipőben jár és volt már beültetésen,hogy az elejétől a végéig meddig tart,milyen papírokat kell vinni első konzultációra,illetve kinek mi a véleménye a Budai meddőségi központról.
Székesfehérvári lakosként az van a legközelebb.
Csak normális válaszokat kérek,ha szabad.
Sajnos nekem ez a gyermek téma elég fàjó pont az életemben.
Szia!
Harmadik valaszolo vagyok.
Kaaliban volt olyan uh vizsgalat amiert fizetni kellett de olyan is amiert nem. Nem volt 8 millio forint messze sem. Vizsgalatokert, vervetelert, ilyen olyan szuresert fizettunk, Gyogyszerekert kellett meg fizetni, tb tamogatottan is volt egy ketto ami huzosabb volt, de szerintem mi üzemanyagktgel egyutt 500e ftbol kihoztuk. De ezt sem egyszerre kellett kifizetni, hanem minden honapban volt valami vizsgalat, konzultacio, kezeles stb. Kerjetek idopontot es induljatok el, ha allamilag tamogatottra mentek is van idotok, fiatalok vagytok, es utolag mar azt mondom gyorsan letelik a varakozasi ido.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!