Van itt valaki aki úgy szedte a clostilbegyt tabit hogy nem volt elötte menzesze?
Ez eggyáltalán nem kóklerkedés
Nincsen semmi hormon problémám... Ha nincs menzesz bármikor ellehet kezdeni szedni a gyógyszert
Te szedtél már íet?
Ha nem lenne hormonproblémád lenne menzeszed.
Endokrinológust keress mielőtt tönkre tesznek.
Igen sajnos szedtem.
Volt párszor, véget nem érő ciklusban, amikor nem szedtem előtte norcolutot, hanem 50-60. nap környékén azonnal clostival kezdtem.
Nem kóklerség, lehet így szedni.
Ezekben az esetekben mindig volt tőle peteérésem (különben kb fele-fele arányben), de terhesség sosem lett.
Kedves utolsó
Nekem ígyis van pete érésem ezt csak rásegitésként írta fel
Azt mondta a doki hogy vagy teherbe esek vagy begfog jönni
Ha nincs menszeszed akkot peteérésed sincs. Ha van peteérés akkor menszesznek is kell lennie.
A Clostit a nögyogyasz pont e miatt irja fel hogy serkentse a peteérést.De nem tudom menszesz nélkül mennyire hatásos.
Elöbb tényleg másik orvost kéne felkeresned mert biztos hogy van valami hormonális bajod. Mert ha nem lenne akkor mensid is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!