Bromocriptinnel teherbe esni?

Figyelt kérdés

Ma írta fel az orvosom a Bromocriptint magas prolaktin szintre.

Kontroll augusztus elején. Megjegyezte, hogy addig ne legyek terhes.

Sajnos azt nem kérdeztem meg miért, most pedig amiket olvasok a neten mindenhol azt látom hogy addig szedjük amíg a terhesség össze nem jön (sőt még terhesség alatt is valameddig)

Mas adagot kell szedni terhesség alatt, vagy miért mondhatta a doki hogy addig ne legyek terhes? Köszönöm

2018. máj. 30. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Kb. a terhesség 10. hetéig lehet szedni.

Én nyugodtan próbálkozhattam a szedés alatt, mondta, ha a kontrollig sikerül írjak e-mailt.

2018. máj. 30. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azzal estem teherbe, 10 hétig szedtem.
2018. máj. 30. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Elkuldott koponya MRI-re is, így utólag bele gondolva lehet hogy amiatt mondta hogy addig ne essek teherbe. Az logikuabb.

Köszönöm a válaszokat

2018. máj. 30. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Én fél évig szedtem, de semmi nem történt. Nekem a nőgyógyász azt mondta, legközelebb babával menjek (azaz terhesen). De persze erre nem került sor. Nem értem mért mondta az orvosod, hogy addig ne legyél terhes, pont ez a cél, nem?
2018. jún. 1. 09:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Közben megtudakoltam, azért nem szabad addig teherbe esnem, mert magas volt a TSH-m is, ami miatt nem biztos hogy velünk maradna a baba. A prolaktin csökkenésével a TSH-nak is csökkennie kell majd. A kontrollon majd kiderül csökkent-e :)
2018. jún. 24. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, s minap tudtam meg, hogy kismama lettem. Lehet, hogy a Bromocriptin segített, de az is lehet, hogy az életmód változás.
2018. jún. 24. 17:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
2018. júl. 24. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!