Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Érdemes kipróbálni a terhesvit...

Érdemes kipróbálni a terhesvitaminokat? Egyre jobban kezdek elkeseredni, hogy nem jön össze a baba.

Figyelt kérdés
Gondoltam kipróbálok egyet, annyira odavannak értük. Rendszertelen menzeszem van, azt hallottam azt is rendezik valamennyire. Azt mondata a doki valószínűleg valami hormonális problémám van, jövőhéten megyek majd vissza hozzá, de annyira szertnék már gyereket, ezek meg állandóan csak váratnak, ezért tennék én is valamit az érdekünkben. Melyiket ajánlanátok? Hogy kell ezeket szedni, meddig ajánlott? Ha 2-3 hónap alatt nem leszek terhes hagyjam abba? A férfiaknak kifejlesztett változatokról vannak tapasztalataitok?

2018. máj. 29. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy a neve is mutatja, ez csak egy vitamin, nem fogsz tőle teherbe esni. A hormonjaidat kell rendezni, attól majd összejön.
2018. máj. 29. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
3%

A terhesvitamint értelmes ember nem szedi, mert értelmes ember terhesen a terhességének megfelelő adag kaját és azzal vitamint visz be a szervezetébe. Terhesség előtt sem szed értelmes ember vitamint, mert a szervezet ellustul és a kajából nem fogja kivenni egy idő után. Értem?

Egyébként nem tudnál kicsit élni, és "majd jön a gyerek, amikor jön" módon gondolkodni? Az is csak egy állapot, aminek a megindulásához nem stresszelni kellene, hanem boldognak lenni.

2018. máj. 29. 22:43
 3/5 Carragher_x ***** válasza:
52%

"Értem?"

Az indoklásod bődületes ostobaság, ettől függetlenül terhes vitaminokat igazából felesleges szedni, ugyanúgy mint csaknem minden multivitamin készítményt. A célzott vitamin/ásványi anyag pótlásoknak van értelme.

2018. máj. 29. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
100% tiszta méhpempő neked is és párodnak is. Neki nem muszáj ha minden ok. de te eheted mert rendbe teszi a ciklust és a hormonokat is.
2018. máj. 29. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

"Azt mondata a doki valószínűleg valami hormonális problémám van, jövőhéten megyek majd vissza hozzá, de annyira szertnék már gyereket, ezek meg állandóan csak váratnak, ezért tennék én is valamit az érdekünkben."

Azt teheted hogy hagyod magad kezeltetni, mert ha hormongondjaid vannak, akkor nem valószínű hogy te majd orvos nélkül teherbe esel, ha még mégis akkor nagy a vetélés esélye.

2018. máj. 30. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!