Csokolade cisztat talaltak ma. Az orvosommal ez utan konzultalok, mert ez az sztk-ban volt, sima rakszuresre mentem csak. Mutet nelkuli gyogymodot tud ra valamelyikotok?
Utolso, ez durva...
Es mi volt a cisztaban? Ver vagy viz?
Egyre elkeseredettebb leszek.
Koszonom, hogy irtal!!!! 😘
Azért egy sima follicularis ciszta, ami a closty miatt alakul ki, és egy endometrioma között UH-val elég jelentős a különbség. Az a baj, hogy a laikusok minden cisztát egy kalap alá vesznek, holott marhára nem mindegy, hogy milyen cisztáról van szó.
Nyilván egy sima hyperstimuláció miatti folyadéktartalmú cisztát nem kell bántani, de egy csokoládéciszta teljesen más.
Hetfon majd megirom, mi volt a sajat dokimnal.
Nagyon szeretnem hinni, hogy benezte. De 20 eve praktizal minimum, jol meno doki, ugyhogy kizartnak tartom. :/
Na, talán ez a legjobb hír ebben a helyzetben :) nekem szépen elsorvadtak a ciszták maguktól, drukkolok, hogy nálad is így legyen! A closty sem jó mindenkinek sajnos.
10es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!