Szivarog a nedvesseg a mellembol?
Figyelt kérdés
3 eve nem szoptatok mar. A jobbol elegge jon, hajolok, takaritok, kozben, balbol is rgy kicsit. Kb. 1 hete volt peteeresem, tesot szeretnenk. Elvileg a hormonjaim rendben. Volt igy masnak is? Azt hiszem, mondom majd az orvosomnak. Lehet, meg sincs minden rendben???2018. máj. 21. 23:05
1/3 Bajoskaa válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de sürgösen menj dokihoz,általába ciszta vagy daganst tünete
2/3 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem missed ab. után volt tejem ami elmúlt. Azóta is ha kicsi megnyomkodom, amit nem szabad egyébként, még jön egy picike. Voltam orvosnál, csinált teszteket is és mindent rendben talált. De mindenki más és egy orvosnak megmutatni sose árt :)
3/3 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal, hormont is neztek, mar nem uj keletu dolog. Minden rendben. Lehet nezetek ujra hormont.
Koszi a valaszokat!
2018. máj. 28. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!