Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egeszsegesek vagyunk, megsem...

Egeszsegesek vagyunk, megsem jon a teso. Mit csinaljunk maskepp?

Figyelt kérdés
Abbahagytam az ovu nezest, homerozest. Fogorvos pipa. Van mar kozos 4 evesunk. Csak e vitamint szedek. Kivizsgalas megvolt, tul vagyunk az 1 even. :(
2018. máj. 20. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
A kivizsgálás alatt milyen vizsgálatokat értesz?
2018. máj. 20. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyire számít csodaszernek, mert mi az első sikertelen hónap után bevetettük, (és már a 2. hónapban sikerült a baba), de nekem a méhpempőt javasolták. (Olyanok ajánlották, akiknél többet váratott a baba, és a pempős kúra után összejött rögtön.)
2018. máj. 21. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez, csak a fogorvos ezután jön...
2018. máj. 21. 13:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom kettes!

Elsonek: vervetelek, uh, ferfi oldal vizsgalata, altalanos verkep.

2018. máj. 21. 13:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Harmas, mar tenyleg mas nem jutott eszembe. Volt egy gyulladt fogam, most erunk a kezeles vegere. A fogorvos azt mondta, szerinte ez nem lehetett a baj, de ki tudja. Tobb, mint egy eve fajt a fogam, de a doki (sztk) elkuldott, hogy semmi baj. Most maganban foglalkoznak velem. Azert bizom benne. :)

Egy closty honapon is tul vagyunk.

2018. máj. 21. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
A fogaimat én sem érzem problémánk okának,de ki tudja.... Gyógyszert én még nem szedtem, mivel még csak most fogok laborba menni. Jó lenne tudni,hogy van-e egyáltalán peteérésem, illetve férjemnek kellene egy spermavizsgálat.
2018. máj. 21. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, 2.baba sehogy se akart sikerülni.ondjuk az első is nehezen, 1 év próbálkozás után, de a 2.-nak kellett jó két év.Így lett köztük 6 év korkülönbség.

Aztán a védekezést kicsit elhanyagoltuk, mert úgyis nehezen leszek terhes, és a 2.gyerek mikor 1 éves volt, váratlanul terhes lettem.Így lett köztük 21 hónap.

De nagyon jól jött össze, mert első kettő lány, harmadik fiú lett.Ha nem akarod olyan görcsösen, összejön.

2018. jún. 7. 16:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi nektek a valaszt!
2018. jún. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!