Most fogok menni inszem konzultációra 19 éves vagyok hormonjaim Rendben, férjem is. Pcos vagyok nincs IR hozzá igazából csak a policisztaim mutatják meg a menstruáció kimaradása. Kinek hanyadik inszem sikerült?

Figyelt kérdés
Mennyi esélyem van pcos-sel az inszemen? Valaki tud tanácsot adni mivel tudok rásegíteni a dologra?
2018. máj. 1. 10:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem is volt minden hónapban peteérésem, de mondta az endodokim, ha ilyen hosszú a ciklus, akkor progeszterontermelés nem lesz jó, és ha sikerül is a megtermékenyülés, nem tud az embrió beágyazódni. A 32 napos ciklusomra azt mondta ez már jó.
2018. máj. 1. 19:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Az orvos nem nagyon foglalkozik velem többnyire interneten kutakodok, a progeszteronra én is gondoltam már hétfőn megyek rákérdezek majd hogy nem e akar gyógyszert adni majd rá. A cukrommal azt mondta a doki hogy áh semmi baj de éreztem én hogy valami nem okes rengeteg édességet kívántam mindig éhes voltam 2 hete el kezdtem szedni a meforalt saját felelőségre és nem kívánom az édeset nem vagyok éhes jobb a közérzetem és magától megjött hónapok óta először. Úgy hogy biztos valami bibi lesz mégis.
2018. máj. 1. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Endokrinológushoz jársz?

Ired van valószínűleg, de 5pontos terhelésből cukorral együtt lehetne látni.

Progi nagyon alacsony még 3. napinak is.

Keresd fel az endocare rendelőt.

Cisztákkal stimulálni eletveszélyes. Én majdnem belehaltam.

2018. máj. 1. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Azért jó doki cisztákkal is tud stimuzni. Engem a Kaáliban lombik során stimuláltak. 8 petesejtem lett, egyáltalán nem volt túlstimum.
2018. máj. 1. 21:01
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
És mindezt 19 évesen?
2018. máj. 1. 21:28
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Mert mikor akarjon gyereket, talán 40 évesen, szerintem nem kell leragadni a 19 évnél....A kérdező el tudja szerintem dönteni mikor, mit szeretne....
2018. máj. 1. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is kérdeztem, hogy ezek szerint több év próbálkozás van a háta mögött, de nyilván nem sikerült elolvasni...

Egy 19évest nem igazán küldenek inszemre... Főleg ilyen nevetséges kivizsgálásokkal!

2018. máj. 1. 21:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi 3 hónap után már az első lombikos konzultációnkon ültünk! Mielőtt belekezdtünk, mindketten elmentünk kivizsgálásra, és azonnal kiderült, h természetes úton nem igazán fog menni. Az első konzi után 4 hónappal már kezdtük is lombikot....
2018. máj. 1. 22:06
 19/23 A kérdező kommentje:

Én már fél év után elkezdtem kivizsgaltatni magam mert tudtam hogy valami nincs rendben és most 1 év után mondták hogy ikszemre fognak küldeni. Az 5 pontos vizsgálatot lehet kérni az endokrinológusától vagy magánúton csináltassam meg?

Debrecenben is van endocare központ ?

2018. máj. 2. 06:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem csak Bpen, de megéri feljönni.

Magánba csináltasd meg. Én így tuti nem mennék inszemre.

2018. máj. 2. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!