Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy tüntek el a ciszták? (PCOS)

Hogy tüntek el a ciszták? (PCOS)

Figyelt kérdés

1 éve állapították meg nálam a PCOSt. A hormoneredményeim soha nem voltak annyira vészesek, de csak ott volt az a sokapró tüsző. Múlthét szerdán voltam Tűű dokinál, bromocriptint, merckformint írt fel + 160 g diéta. 1 hete szedem a gyógyszert, diétázok. Ma voltam a Kaáliban a kezdés miatti középidős UHn. Az orvosom azt mondta, hogy nyoma sincs apró tüszőknek, egy szép nagy 17x17mmes tüszőm van, szóval kapcsoljunk rá. Ha nem sikerülne, akkor kezdjük a lombikot.

A gyógyszer, diéta ilyen gyorsan hatott volna?

2018. ápr. 26. 20:07
 1/1 anonim ***** válasza:

1 hete meg ott voltak a cisztak, mostanra nem?

Nekem 5 honappal kesobb volt a kontroll, addigra mar nem voltak ott, tehat a dieta, mozgas, Merckformin tuti hatott, talan mar 3 honap alatt is, mert 1 ev utan akkor jott meg eloszor a menzeszem.

2018. máj. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!