Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nőgyógyász mit tud kezdeni velem?

Nőgyógyász mit tud kezdeni velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 21 éves lány vagyok.

Nagyon szeretnénk már a párommal kisbabát. Sajnos másfél éve nem esek teherbe :(

A menstruációm viszonylag normális.

28-31nap közötti ciklusaim vannak.

Normális 5 napos mensesem van.

Próbáltam már a Trimeszter vitamint. Sok jót hallottam róla de azsem segített.. abbahagytam.

Féltem eddig kivizsgálásra menni,féltem/félek hogy nagy a gond :(

De elhatároztam..megyek! A héten mindenképpen elmegyek.

Elsősorban a nőgyógyászhoz megyek. Ő mit tud kezdeni ezzel? Továbbküld?

Esetleg milyen vizsgálatokra számíthatok?

2018. ápr. 16. 07:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: még annyit, hogy jó tíz évvel idősebb voltam nálad, amikor belekezdtünk a babaprojektbe, mégis sikerült. Pedig ugye mondják, a kor is számít.
2018. ápr. 16. 09:08
 12/20 anonim ***** válasza:
5%
De igen könnyű a helyzeted, 21 éves vagy, nagyon fiatal, nem kellene ennyire parázni ezen, sőt szülni se nagyon, mert se végzettséged, se munka tapasztalatod, se nem élted ki magad, utazás, stb. Elképzelni se tudom, hogy egy ilyen fiatal lány, hogy tud ennyire ráfeszülni a terhesség témára.
2018. ápr. 16. 09:09
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Honnan a fenebol tudod, hogy se vegzettsege, se munkatapasztalata, és nem élte ki magát? Mu közöd ehhez? Hol volt ez kérdés? Az az egy, amiben igazad van, hogy kár ragorcsolni, viszont ezt meg nem lehet irányítani, ha valaki vágyik babára.
2018. ápr. 16. 09:14
 14/20 A kérdező kommentje:

Van végzettségem

Van munkatapasztalatom

És már éltem eleget. :)

Utaztam is.. 3 hónapot éltem Angliában

Fiatalsagom ellenére úgygondolom érett vagyok a gyermekvallalásra. És úgyérzem jó anyuka lennék 😊

2018. ápr. 16. 09:15
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Környezetemben van 19 éves anyuka is és remek szülő, és van majdnem 40 éves rémes anya is. Ez nem korfüggő.
2018. ápr. 16. 09:24
 16/20 anonim ***** válasza:
15%

13 igazán fontos volt belepofázni más dolgába ugye?!

Kérdező! 19 évesen elkezdtetek védekezés nélkül szexelni. Olyankor senkinek sincs még végzettsége és munkatapasztalata, ami említésre méltó lenne. Na persze, én is dolgoztam 16 évesen, de az csak zsebpénz volt és tapasztalatnak is nulla. Amit írtam, azért írtam, mert elmondásod szerint minden kisbabától sirogörcsöt kapsz, hát ez azért igencsak túlzás 21 évesen, meg az is, hogy biztosan meddő vagy, egyenlőre meg sem vizsgáltak.

2018. ápr. 16. 09:24
 17/20 A kérdező kommentje:

Van rendes szakmám, ápolónő vagyok.

18évesen már kezemben volt a bizonyítvány. Azóta is dolgozok benne.

;)

2018. ápr. 16. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt te orvoshoz mégy, menjen a párod andrológiára,és adjon sperma mintát! Ha ő rendben van,akkor menj te!! Mi is így csináltuk. Azért a férfinak egyszerűbb a szűrés,nem is fájdalmas :).
2018. ápr. 16. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

16

Mas dolgába belepofazni? :D

Más szemében a szalkat a sajátodban a gerendat se látod?

Kár itt kielni a frusztrációdat, menj oleld meg a szeretteidet jó szorosan, és ne itt "pofazz bele" más dolgába. Boldog életet kívánok neked! ;)

2018. ápr. 16. 15:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam írni, amit a 18-as válaszadó.

Csodálkoztam is, hogy eddig nem írta senki. Előként sperma vizsgálatot szoktak még a nőgyógyászok is javasolni. Lényegesen egyszerűbb, mint minket nőket vizsgálni.

Ha ott minden ok, akkor szoktak hormonvizsgálatot kérni, vérvételekkel.

Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön teherbe esned! Nekünk 2,5 év után sikerült spontán :)

2018. ápr. 16. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!