Nőgyógyász mit tud kezdeni velem?
Sziasztok. 21 éves lány vagyok.
Nagyon szeretnénk már a párommal kisbabát. Sajnos másfél éve nem esek teherbe :(
A menstruációm viszonylag normális.
28-31nap közötti ciklusaim vannak.
Normális 5 napos mensesem van.
Próbáltam már a Trimeszter vitamint. Sok jót hallottam róla de azsem segített.. abbahagytam.
Féltem eddig kivizsgálásra menni,féltem/félek hogy nagy a gond :(
De elhatároztam..megyek! A héten mindenképpen elmegyek.
Elsősorban a nőgyógyászhoz megyek. Ő mit tud kezdeni ezzel? Továbbküld?
Esetleg milyen vizsgálatokra számíthatok?
Van végzettségem
Van munkatapasztalatom
És már éltem eleget. :)
Utaztam is.. 3 hónapot éltem Angliában
Fiatalsagom ellenére úgygondolom érett vagyok a gyermekvallalásra. És úgyérzem jó anyuka lennék 😊
13 igazán fontos volt belepofázni más dolgába ugye?!
Kérdező! 19 évesen elkezdtetek védekezés nélkül szexelni. Olyankor senkinek sincs még végzettsége és munkatapasztalata, ami említésre méltó lenne. Na persze, én is dolgoztam 16 évesen, de az csak zsebpénz volt és tapasztalatnak is nulla. Amit írtam, azért írtam, mert elmondásod szerint minden kisbabától sirogörcsöt kapsz, hát ez azért igencsak túlzás 21 évesen, meg az is, hogy biztosan meddő vagy, egyenlőre meg sem vizsgáltak.
Van rendes szakmám, ápolónő vagyok.
18évesen már kezemben volt a bizonyítvány. Azóta is dolgozok benne.
;)
16
Mas dolgába belepofazni? :D
Más szemében a szalkat a sajátodban a gerendat se látod?
Kár itt kielni a frusztrációdat, menj oleld meg a szeretteidet jó szorosan, és ne itt "pofazz bele" más dolgába. Boldog életet kívánok neked! ;)
Ugyanezt akartam írni, amit a 18-as válaszadó.
Csodálkoztam is, hogy eddig nem írta senki. Előként sperma vizsgálatot szoktak még a nőgyógyászok is javasolni. Lényegesen egyszerűbb, mint minket nőket vizsgálni.
Ha ott minden ok, akkor szoktak hormonvizsgálatot kérni, vérvételekkel.
Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön teherbe esned! Nekünk 2,5 év után sikerült spontán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!