KovácsKetrin kérdése:

12napot késik. Multhonap 5-9ig menstruáltam. Terheslenék? È köröbelül menyi hetes? Ilyenkor már szokot tünetel járni?

Figyelt kérdés
Nem merek tesztelni mert mikor tesztelek mindig negativ. És az orvos meg 2hét muúlva szokot vissza hivni.
2018. márc. 17. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Istenem. Teszt!
2018. márc. 17. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Terhes lehetsz. Vagy hormonális bajod is lehet. Már bocs de akkor most megnyugodtál? Úgyis kell tesztelned hogy megtudd terhes vagy-e vagy valami probléma miatt nem jött meg.....

Annyira nem értem ezeket a "nem merek tesztelni mert rossz látni a negatívat", már bocsi de ha nem vagy terhes és megjön, jobb a vért látni a bugyidon?? Akkor kisebb a csalódásod? Vagy nem tesztelsz és nem is jön meg, beleéled magad hogy juhú terhes vagyok, a doki meg közli hogy hát asszonyom, önnek a hónapban peteerése sem volt és a hormonháztartása fel van borulva, adok gyógyszert és 3 hónapig szedje...ez jobb??

2018. márc. 17. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!