Szerintetek meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan problémam van,hogy 3 napig csak épp hogy egy kocsit pecsételtem ilyen világos barnás volt. Eddig soha nem volt ilyen. Most sötétebb barnás folyásom van. De nem vér. Nagyon reménykedtem hogy babám lesz,de most egy kicsit elkeseredtem :(
2018. febr. 17. 12:22
1/5 Ginger Mama válasza:
Én mikor terhes lettem semmi tünetem nem volt, meg nem is figyeltem magam mert 22 éves viltam, pont nem ez érdekelt... 😀 Már 2 hónapos terhes voltam mikor feltűnt hogy talán ideje lenne menstruálni egy kicsit. Viszont itt sokan írják hogy a nemvárt időpontjában barnáznak és ez a beágyazódás miatt van. Egy szuper érzékeny teszt szerintem már mutat valamit, vérből meg biztosan meg tudják mondani. Szerintem tesztelj egy reggeli vizeletből. ;)
Hajrá és szurkolok!!! ( és írd meg mi lett)
2/5 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok. Csak nekem egy pöttynyii élénk volt tegnap, mára meg épp valami barnás maszat lett. Nem akar erősödni...egyenlőre. Nem tudom mi lehet ez, se én nem hiszem hogy baba lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Aranyosak vagytok hogy irtatok! Igazság szerint el vagyok keseredve nagyon..ma csinaltam egy gabriel tesztet a második pisibol. Az eredmény negatív lett. Egész nap nem volt semmi,most megint jelentkezett az a barnás folyás. Én már nem értem mi lehet.
2018. febr. 19. 22:08
4/5 Ginger Mama válasza:
Kedves kèrdezö vègül mi lett?
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!:) hát sajnos megjött. Várom most hogy meg jöjjön megint és akkor megyek vizsgálatra.
2018. márc. 22. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!