Ki használta már a Trimeszter vitamint? Mikor tette meg a hatását?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szedem fél éve ezt a vitamint. 3 hónapja volt hogy felborította a menzeszem,volt hogy 1 hónapba 2x is megjött. De most már beállt teljesen. Nagyon szeretnénk már a Férjemmel kisbabát. Véleményeket irjatok! Meg hogy szerintetek mit csináljak.2018. jan. 29. 10:01
1/5 anonim válasza:
VITAMIN. Tehat mar teszi a hatasat. Semmi csodat ne varj.. siman szedhetnél elevitet, femibiont vagy pl gravidát. Nincs benne más..
En szedtem de csak székrekedésem lett. Semmi mas.
2/5 anonim válasza:
Fél hónapja szedem. Szerintem nem egy vitamintól leszek terhes, mint ahogy azt sem hiszem, hogy ez zavarja össze a ciklusod. Menj el orvoshoz és vizsgáltasd ki magad! Vitamintól csodát, ne várj!
3/5 anonim válasza:
Én évek óta szedem. Most, terhesség alatt is ez a terhesvitaminom.
Mivel ez 'csak' egy vitamin, így nem csodaszer. Ha van probléma, azt nem gyógyítja meg.
Nekünk is csak a lombik segítetett; minden vitamin és táplálék kiegészítő ellenére...
4/5 anonim válasza:
én is szedtem majdnem fél évig. semmi. a nőgyógyászom aztmondta felesleges, szedjek folsavat, majd ha meglesz a baba akkor szedjek terhes vitamint. tehát nem segített, de tünetet se okozott. inkább eszek zöldséget/gyümölcsöt azon az áron.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Teljes mértékben igazatok van! Holnap megyek orvoshoz. Ultrahangon voltam minden rendben volt. Semmi gondd nincs. De holnap kérek egy beutalót hormon vizsgálatra.
2018. febr. 6. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!