Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nagy általánosságban sikeresek...

Nagy általánosságban sikeresek az inszeminációk, szerintetek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 07:42
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos nem. Dolgozom nőgyógyászokkal és nagyobb százalékban nem sikerülnek, minthogy sikerülnének. Általában az inszeminációkat lombik követi, ami viszont nagyobb százalékban sikeres. 1-2-szeri sikertelen szemináció után, felesleges költeni rá. Inkább belekezdeni a lombik programba.
2018. jan. 24. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
szemináció=inszemináció (elírtam)
2018. jan. 24. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Biztos van rá statisztika. Nekem sikerült és minden olyan ismerősömnek, aki járt inszemre. Nyilván változó, hogy hanyadik. Azok az ismerőseim, akik lombikra jártak (többen), ők nem is voltak inszemen, mert olyan problémájuk volt, amit azzal nem lehet megoldani.
2018. jan. 24. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Egy inszemnel 10% az esély. Kinek sok, kinek kevés. Nekünk sok volt, mert nélküle esélyünk se volt. Második sikerült is. De ismerek nem egy part, akinek nem sikerült 4-5-6 sem. A ni intézetünkben tavaly 530-at végeztek, abból 52 volt sikeres.
2018. jan. 24. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Az sem mindegy, hogy azt az 530 kezelést hány párnál csinálták. Nekünk is "csak" a 3. sikerült, a barátnőmnek az 5., de mindketten elégedettek vagyunk ezzel. Az lenne az érdekes, hogy a párok hány százalékán segítettek.
2018. jan. 24. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Én nem értem miért lettünk lepontozva, akik azt írtuk, hogy nagy részt nem sikeres az inszemináció? Ezek tények, ha tetszik, ha nem...
2018. jan. 26. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
31%

A sikerességről statisztikailag nem tudok sokat.

De ismerősnek volt, fél évig közdöttek utánna gombával...

Nekik 5ből 0 volt sikeres.

2018. febr. 1. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 8-9%-ról tudok, ezt valaki meg is erősítette itt. Egyébként tudomásom szerint a sok injekció miatt a második és az az utániak már sikeresebbek szoktak lenni. Én kb 6-7 olyan ismerőst tudok mondani, akinek a 4. és 5. lett sikeres.
2018. ápr. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!