Clostilbegyt túl stimulálódott petefészek?
Ma a 22. Ciklusnapomon voltam ultrahangon mert a 14. Napon rettenetes görcsöm volt... egy éjszakán át sírtam! Új dokihoz mentem aki ultrahang vizsgálat közbe azt mondta( amit egy nő soha sem akar hallani) "ajjajjj"!! Majdnem kiugrott a szívem a helyéről! Túl stimulálódott a bal petefészkem! De annyit mondott hozzá, hogy lát egy tüszőt! Annyira a hallottam hatása alatt voltam, hogy nem kérdeztem rá hogy mit jelent ha lát egy tüszőt. Az jót jelent? Vagy semleges?
Vigyázzatok a Closival :(
Sajnos semmit :(
Csinált ott tesztet, negatív lett és annyit kérdeztem, hogy még van esély? Mondta hogy persze! Akkor igazából az aktusok a maradék ciklusban ( kb 1 hét van hátra)nem számítanak? Vagy ezek szerint még nem volt ovulációm? :(
Köszönöm a választ!!!!
Ha most látta a tüszőt, akkor még nem volt ovulációd elvileg.
Az együttlétek kapcsán pedig - bár sokan állítják, h nem ovulációkor estek teherbe - de a tudomány mai állása szerint teherbeesni csak az ovulációkor lehet (ami kb 12-24 órát ölel föl), viszont mivel a spermák több napig is élHETnek a méhben, ezért az ovuláció előtti két-három nappal történő együttlétből is lehet baba.
Annyira bizakodom! :(
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!