Félek az orvosoktól?!

Figyelt kérdés

16 hónapja próbálkozunk sikertelenül, elkéne mennünk orvoshoz,viszont rettentően félek pár dologtól.

1. Nagyon fiatal pár vagyunk, és a doktorúr már akkor is csúnyán nézett rám,mikor 2 évvel ezelőtt elmentem hozzá fogamzásgátlót íratni. (19 voltam akkor)

A legtöbb várandós,illetve kisbabás barátnőmmel végig bunkók voltak,mind az ultrahang soràn,mind szülésnél. (Egyszer probléma volt a megvonásos vérzéssel, az orvos elkezdett gyanúsítgatni,hogy direkt nem szedem, és szinte ordibálva küldött fel ultrahangra..)

2. Rettenetesen tartok attól,hogy valami komolyabb probléma miatt nem jön össze.

A magánorvosok normálisabban állnak a betegekhez? Hallottam már róluk is hideget,meleget.

2017. dec. 29. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy normalis orvost. Leteznek. Lehet, hogy nem elsore talalod meg, de addig ne allj meg, mert ha ossze isvissza jon, eleg gyakori vendeg leszel a rendeloben, es nagyon nem mindegy, hogy nyugodtan jossz-mesz, vagy mar 3 nappal elotte gorcsben van a gyomrod, esetleg nem is mersz kerdezni, vagy megmondani dolgokat. Nekem egy nagyon kedves no nogyogyaszom van, egy megvaltas volt, hogy ratalaltam. Keresgess neten, olvass velemenyeket.
2017. dec. 29. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak még normálisak, csoda, de nekem elsőre sikerült kifogni egy sztk-s dokit, de magánrendelése is van. Mindenképp érdemes lenne elmenni dokihoz, ha már közel másfél éve nem jön a baba. Szurkolok.
2017. dec. 29. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a bíztatást! Remélem nekem is sikerül végre egy normális orvost találnom. Bármennyit képesek lennénk küzdeni a kis csodáért! :)
2017. dec. 29. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Dràgàm,embereld meg magad,és àllj a sarkadra!Nem arra van szükséged,hogy kedveskedjenek veled,hanem,hogy egy jó szakember kezeljen.Az én dokim sem túl kedves,sőt,de nagyon jó doki!Sok sikert!
2017. dec. 30. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:

keress rendes orvost

ha probléma van, akkor ha időben elkezditek kezelni, akkor nagyobb esélye van, hogy megoldódik.

szüléstől nem félsz?

ha ennyire félsz, akkor nem lesz gyerek és kész.

2017. dec. 30. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Se a szüléstől, se mástól nem félek, csak a megalázásból van elegem. Nem volt könnyű gyerekkorom, az iskolában is,otthon is folyamatosan aláztak,bántottak a külsőm miatt. Aztán mikor 19 évesen különköltöztem a párommal, egy csapásra minden jó lett,harmonikus életünk lett,kiegyensúlyozott lettem. A többi orvosom mind nagyon segítőkész,kedves,a nőgyógyászaim valamiért viszont pokoliak..
2017. dec. 30. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
ne hagyd magad! ugyanolyan ember vagy mint az a paraszt,semmi joga alázni, oltsd le.csak azzal viselkednek így,aki magát is alacsonyabb rendűként kezeli.
2017. dec. 30. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!